HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (234/1662) > >>

Balakin:
Nova-t nem Zeb Wells írja már?
Én bírom az eredeti New Warriors karaktereket, de azért egy olyan személyiségfejlődést mint Penance nem kéne figyelmen kívül hagyni. Bár lehet ez olyasmi nála mint Waid Daredeviljénél, hogy az elmúlt évek drámáját most az erőltetett jókedvvel akarja elfedni, de a felszín alatt még mindig nem egészséges azért.
Wolverine vol6-ot ugyan úgy Cornell írja mint a vol 5-öt, szóval gondolom azt a sztorit viszi tovább (vagyis azt, hogy most sebezhető, ami szerintem jó ötlet, mert már unalmas volt elpusztíthatatlan szuperemberként)

Asys:
A Wolverine vol. 5. ezek szerint megszűnt; nem sírok érte, harmatgyenge volt a széria...  :dry:
Az utolsó részt még nem olvastam el, a vol. 6. teljesen másról szól vagy a vol. 5. folytatódik ott?  :rolleyes:

Az egyik legnagyobb átalakulás volt Speedball metamorfózisa! Imádtam Penance-ot!  :rolleyes:
Most meg újra ,,kölykök'' Jogbajnokkal; örökifjak, mint Napfolt és Ágyúgolyó...  :badteeth:

Zigota:
Az új Nova sorozatban Speedball úgy viselkedik, mint aki nem ment át poklok poklán... Eddig nagyon tetszett a karakter fejlődése, de ezt most Loeb úgy ahogy van kidobta a kukába.

Balakin:
Első szám alapján eddig tetszik az új Miss Marvel sorozat. Gondolom Alphona rajzaitól sokan undorodnak majd, én azért remélem marad a címen (és marad a cím is, ha tartja a színvonalat).
+
Remender: Deadly class. Ez is érdekes indul, határozottan kíváncsi vagyok a folytatásra, és nincs annyira "nézd micsoda őrült science fiction hullámvasút!!! VÁÓ MUTÁNSROBOTBÉKA MI AZ ISTEN??" érzésem mint a Black science-nél. (tudom, mindenki lement hídba a Black sciencetől de nekem egyelőre csak egy halom őrült science fiction ötlet egyszerre 10 főszereplővel. De pár számon belül biztos belerázódok).

Ideniel:
Hm, akkor később fejezem be a Brubaker-runt. Eddig főként azért hanyagoltam, mert nyolc kötet kissé sok volt egycsapásra, másrészt az új Remender ongoing sokkal jobban passzol az ízlésemhez és mint ahogyan azt a harmadik sztoriszál ("Nuke") is igazolta, a legkevésbé sem a Brubaker által kitaposott ösvényen halad. 

Hasonló okokból kifolyólag állítottam parkolópályára a Fraction-féle Iron Man runt, de azt így utólag mindinkább dicsérik, szóval előbb-utóbb muszáj lesz nekiveselkednem. Csak ne idegesítene ennyire, ahogyan Larocca rajzolta Tony-t (Josh Holloway szakállal)  :headscratch:

Nagyon lassan haladok a NOW!-val valamiért, mint kiderült az Infinity előtt cirka 100 kötet gyűlt össze, ennek kb a fele Avengers cím, a negyede X-Men, a maradék pedig Spider-Man és mindenki más.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése