HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Ideniel:
--- Idézetet írta: Snake (XF) - 2014. Február 24., 13:09:50 ---Miért, előtte volt jó Bendis crossover? :)
--- Idézet vége ---
Civil War önmagában véve jó volt (Millar), s a kapcsolódó New Avengers (Bendis) számok is hozták azt a színvonalat, ami egy premier team-től elvárható lenne. Azért tekintem a cuccot Bendis szerzeménynek (is), mert mindennél jobban kapcsolódik a Disassembled-höz, ami viszont a Bendis-korszak vitathatatlan nyitánya, Millar ellenben a Civil War-on kívül nem sokat tett hozzá a 616-os Avengers-hez.
A House of M elseworlds crossovernek egész faszányos volt, más kérdés, hogy az effektív cselekmény következmények nélkül maradt, az egyetlen következmény pedig "csupán" egy bazi nagy retcon volt, ami mellett ráadásul maga az event utólag teljesen redundánsnak bizonyult.
Secret Invasion/Dark Reign/Siege/Heroic Age sajnos pont azoktól a betegségektől szenvednek, amiket az imént fejtegettem. Ettől függetlenül nem bánom a rájuk fordított időt, úgy mint például a Fear Itself esetében.
Remender Uncanny-je amúgy azért is zseniális, mert Bendis egyik utolsó nagy ballépés-sorozatát, Wonder Man Heroic Age alatti következetlenségeit is úgy ahogy kiküszöböli.
Farek:
Bendis is elmehet a sunyiba. Amilyen retcon ámokfutást művelt, azt soha nem bocsátom meg neki. Túlontúli, Seregély, káosz mágia, hogy csak párat említsek. Egy részét vérrel-verejtékkel próbálták helyrehozni, de egy agyrém, amit csinált.
Snake (XF):
--- Idézetet írta: Ideniel - 2014. Február 24., 13:04:19 ---Ez a három Uncanny Avengers arc így együtt különb crossover, mint amit Bendis a Civil War óta kiizzadt magából, pedig én alapvetően bírtam/bírom a Bendis-korszakot.
--- Idézet vége ---
Miért, előtte volt jó Bendis crossover? :)
Ideniel:
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Február 24., 12:10:36 ---Marvel boy is kapcsolódik a YA-höz?
--- Idézet vége ---
Marvel Boy = Noh-Varr (rövid ideig Protector a Heroic Age és AvX közötti Avengers-felállásban), úgyhogy igen, erősen ajánlott előtte.
--- Idézet ---Az első meg... a Vörös Koponya magára/magába operáltatja egy HALOTT!!! telepata agyát, és ettől ő lesz a legtáposabb telepata a világon? Hagyjuk már ezt...
--- Idézet vége ---
Én pont az ilyen őrült manőverek miatt szeretem a high concept szuperhős-sztorikat. Ezerszer inkább ez, mint amit Bendis művelt, nevezetesen, hogy bárminemű irónia nélkül és minimális reflexió mellett szappanoperává silányította az Avengers címeket azáltal, hogy a karakter-interakciót tendenciózusan a történet elé helyezte, cserébe minden lényeges történés az event minikben koncentrálódott. Ez a három Uncanny Avengers arc így együtt különb crossover, mint amit Bendis a Civil War óta kiizzadt magából, pedig én alapvetően bírtam/bírom a Bendis-korszakot.
Farek:
--- Idézetet írta: Ideniel - 2014. Február 24., 09:13:08 ---Egy nekifutásra elolvastam az Uncanny Avengers minden eddig megjelent számát, s rohadjak meg, ez eszméletlen jó. Fogalmam sincs, hogy a trade-ek miért kapnak középszar értékeléseket - én momentán ott tartok, hogy megrendelem a két már megjelent és az egy útban levő kötetet is.
--- Idézet vége ---
Szép sokszínű a világ és nagyon nem vagyunk egyformák. Nekem nem jön be. A mostani történet nagyszabású, meg világvége, meg minden, de valahogy nem tudom beleélni magamat.
Az első meg... a Vörös Koponya magára/magába operáltatja egy HALOTT!!! telepata agyát, és ettől ő lesz a legtáposabb telepata a világon? Hagyjuk már ezt...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése