HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
Az A+X Vasember-Broo felállását senki se hagyja ki. Ízelítő:
Balakin:
Valahogy sejtettem, hogy az átszámozástól nem lesz még jobb.
Wolverine and the X-men "utolsó" száma viszont sztem király volt ,csak a sok rajzolóváltás nem tett jót neki.
Robinson F4-e meg nem indult rosszul, jobban mint az Invaders (azt nem is olvastam tovább az 1. számnál) de annyira érződik, hogy szegény Robinsonnak remegett a keze, hogy kinyírhasson valakit :D (kb mindig úgy indítja a képregény sorozatait, hogy az első számban megöl egy hőst: Starman, JSA, Earth-2...biztos van még több példa, itt meg ugye nem nagyon ölhet meg senkit, úgyhogy inkább csak előre vetítette, hogy milyen rossz lesz majd nekik.)
Inner Circle:
Nem akarok nagyon nyavalyogni, de az új Wolverine sorozat második része sem jó. A "Csak szex és más semmi"-t idézve: egy puhapöcsöt csinál Loganból.
Zigota:
Nekem is tetszik az Uncanny Avengers, jobb is, mint a többi Avengers cím önmagában. A Sentry szerepére leszek különösen kíváncsi.
Inner Circle:
Lehet, hogy most sokan elmotyogják majd az "Ölés" varázslatot ((c) Bíborhold), de Xavier agyának kilopása a sírjából határozottan emlékeztet valamire. Nézzük csak: az igazgató a nagy csatában meghal, eltemetik, szép nagy síremléke lesz a sulinál, oszt egyszercsak gyün a rosszcsávó, leveri a márványt és kihúzza belőle a dirivel eltemetett leghalálosabb fegyvert, mert erre a jók nem gondoltak. Hol olvastuk már ezt? Senki többet? Harry Potter és a Halál Ereklyéi. :D
Amúgy nekem is bejött, "thinking out of the box".
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése