HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (229/1662) > >>

Ideniel:
Én is vacillálok most egy íróváltás miatt, csak majd 30 évvel korábbról: van bármi értelme a Moore run utáni Swamp Thing számokra időt szánni?

Eldöntöttem, hogy mindent elolvasok, amiben John Constantine valaha szerepelt, aztán szembesültem vele, hogy pár hónappal ezelőtt félbehagytam az SW-t, gondoltam gyors lezavarom. Zseniális, de ez nem újdonság. Fogalmam sincs viszont, hogy a Moore után jövő szerzők hogyan teljesítettek a címmel.

Emlékeztetőül, ebben a sorrendben: Rick Veitch (asszem csak ezeket gyűjtötték egybe a Moore run-on kívül), Doug Wheeler, Nancy A. Collins, Grant Morrison, Mark Millar, Brian K. Vaughan, Andy Diggle & Will Pfeifer, Joshua Dysart.

Balakin:
Szerintem pech, bár én amúgy se vagyok oda az ilyen íróváltásokért (pl slott-Peter David She-Hulk, na azt nagyon utáltam).
Robinson meg nekem "hit or miss" amúgy is.

Ideniel:
Szóval csak elszaródott a NOW vagy pont kifogtatok pár peches címet?

Balakin:
szerintem abba is hagyom ezt az új WatXM-t, mert a második szám nagyon lapos volt, talán egy esélyt kap még. Robinson F4-ét viszont 99%, hogy nem folytatom.

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Február 27., 12:15:16 ---Wolverine and the X-men  "utolsó" száma viszont sztem király volt...

--- Idézet vége ---

...az "első" meg szódával elment. A sztori nem tetszett, de legalább piszok jól elkapták, milyen egy öngyógyító képesség nélküli Rozsi: egy bamf-fal a vállán besétál egy csomó Weapon XV közé, ahelyett, hogy nyavalygó pofozózsák lenne, mint a szóló Rozsomák-címben. Ahol egy félhülye gengszter, akit még May néni is lecsapna a botjával, Jarvis pedig egyenesen darabokra tépné, egyetlen stukkerrel megbénítja. Könyörgöm, emlékszik még valaki az első Pokoltűz Klubos sztorira, amikor egy hiperhuper zsoldos próbálkozik ugyanezzel? "Kezeket fel, és semmi hirtelen mozdulat, különben..." "Öcsém, neked fogalmad sincs róla, mi az a hirtelen mozdulat!" De a második új WatXM megint előveszi az ezerszer lerágott csontot, hogy az új rosszfiú úgy mutatja meg, hogy ő milyen kemény gyerek, hogy leveri Rozsomákot (és Vihart). http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/TheWorfEffect Eddig ez a rész tetszett a legkevésbé, ráadásul az eddig elolvasott több száz angol képregény közül ez volt az első, aminél csak többedik nekifutásra értettem meg egy-egy mondatot. Oké, hogy fáradt voltam és nem is igazán érdekelt, de azért ilyen nem szokott lenni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése