HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (228/1662) > >>

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Március 30., 16:29:26 ---Az amazing X-menből Wolverine és Nightcrawler jelenete tetszett, a többi nekem nem volt olyan izgalmas, főleg az utolsó szám, azt már csak átlapoztam.

--- Idézet vége ---

Igen, ordított, hogy (stílusosan :D ) "x" részes a sztori, ebből "1" részre való sztorijuk van, a többi "x-1" töltelék, mint a mászkálós játékokban a kulcsok keresése és a piffpuff a szörnyekkel. Rozsival-Árnyékkal-ClassicXMenflashbackkel mindent el lehet adni, mi? :D
Ja, azonkívül Árnyék fölöslegesen mutatkozik be Tűzcsillagnak, mert ismerik egymást még azokból a sztorikból, amik magyarul is megjelentek.

Zigota:
Gladiátor a War of Kings legszimpatikusabb szereplője volt, de hát ugyebár Bendist ilyen apróságok nem érdeklik. Nem harlemi vagány, se nem érzelmi roncs kémnő...

Balakin:
Wolverine and the X-men-en csak alkotó váltás volt, mondjuk nekem nem jön be már így, szerintem abba is hagyom. Az amazing X-menből Wolverine és Nightcrawler jelenete tetszett, a többi nekem nem volt olyan izgalmas, főleg az utolsó szám, azt már csak átlapoztam.
Bendis címeiben kezdtem elveszteni a hitet, a Battle of the Atom a végére teljesen ellaposodott, az utána lévő Strykeres sztori szerintem borzalmas volt, Uncanny is mintha kicsit irány nélküli lett volna pár számra, de most mintha megint kezdene magára találni a két cím. A trial of JG sokkal sokkal jobban tetszett mint a BotA (és itt nem éreztem úgy, hogy a karakter pillanatok elnyomnák a cselekményt).
Kérdés: Gladiator mióta ekkora tenyérbemászó rohadék?

Asys:
Egyre jobban tetszenek a most futó X címek!  :rolleyes:

1. All New X-Factor: Gambit lesmárolja Veszélyt, a hatás nem marad el...  :blink:
(Remy sármja fantasztikus!)
Ő lesz az X-ek Vízió-ja?  :badteeth: Mindenesetre nem piskóta karakter!  :whistle:
Jó kis csapat épül itt!  :rolleyes:

2. All New X-Men (+ GotG): The trial of Jean Grey
Szerintem kihozták a maxot ebből a hat részes story-ból!  :bravo:
Meglepő volt a vége ill. az ifjú Scott döntése...  :-\

3. Amazing X-Men: Árnyék és Logan találkozása nagyon megható volt...  :-[

4. Uncanny X-Men: jó a story, de Bachalo rajzait valahogy nem tudom megszokni, ,,megszeretni''...  :badteeth:
Magneto rendesen hazavágta Rejtély bandáját!  :brow:

5. Wolverine and the X-Men: nem úgy volt, hogy megszűnik ez a cím?  :headscratch:

6. X-Force: kicsit keveslem a tagok számát...  :rolleyes:
Velő hol volt eddig?

7. X-Men vol. 4.: érdekes ez a ,,fiúk szabadságra mentek'' koncepció...  :badteeth:
Arkea csapata egyre ,,combosabb''!  ;D

Inner Circle:
http://www.comicbooktherapy.com/more-lego-marvel-variant-covers-for-september-157290
A szövegben jelölt számok nem igazán stimmelnek, de mindegy.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése