HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (223/1662) > >>

zajrus:
Még mindig jobb, mintha hirtelen kitalálnák, hogy az Angyalok hirtelen újra "csak" xy sugárban ügyködnek bármi különösebb magyarázat nélkül :D

Farek:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Április 17., 13:39:15 ---...és nekem kábé ennyi maradt meg az egészből.

--- Idézet vége ---
Nem csak neked...
De nekem kb. ennyiben merül ki az Uncanny Avengers összefoglalása is, csak a történés más...

New Avengersben a párhuzamos világok miatt olyan szintű kamu techno bla-bla van, hogy az bármely jóérzésű Star Trek sorozat rajongónál kiverné a biztosítékot.
Eh, gáz az egész.

Inner Circle:
A New Avengers mostanában arról szól, hogy Amerika Kapitánynak csak addig volt elfogadhatatlan az Illuminati, amíg őt kihagyták belőle (vö. "Mi a különbség a kurva és a büdös kurva között?" "A kurva mindenkivel, a büdös kurva meg mindenkivel, csak velem nem!"). Elkezdtek más Földek becsapódni ebbe, az elsőt AK visszatolta az Infinity kesztyűvel, de közben összetörte a gyémántokat és kirúgták. Aztán jött valami feketén beszélő spiné, egy csomó más Föld szétrobbant, egyre hülyébb fejű és hülyébben beszélő emberkék jelentek meg, akik aztán fúdegonoszok, és nekem kábé ennyi maradt meg az egészből.

FZoli:
Ezt nem tudtam, de valamiért már nem lep meg...  :rolleyes:

talgaby:
Mármint Dr. Octopus IV-re gondolsz, ugye? Oki 2-n már a kilencvenes években túlestünk.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése