HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (222/1662) > >>

Inner Circle:
OFF Talgaby-nak, esti program :D

http://kotaku.com/create-your-own-mortal-kombat-cosplay-with-this-one-wie-1564264627

zajrus:
Szerintem simán akartak egy what if szériát csak nem tudták mivel eladni :D

Ideniel:
Örülök, ha a sima 616-os cuccokkal utolérem magam, nincs időm még What if...?-ekkel is szenvedni :D Az Age of Ultron eleve egy elseworlds sztori volt, s a maradandó hatásait illetően nem szolgált más célt, mint hogy retconáljanak egy csomó, zömükben még mindig tisztázatlan tényezőt a 616-os univerzum kontinuitásában (NOW!), na meg hogy restartolják az Ultimate line-t. Ha az eredeti is teljesen fölösleges/értelmetlen volt, miért várod el az ellenkezőjét egy rá épülő What if...? sztoritól?  :brow:

Farek:
Olvassa még valaki rajtam kívül a What if...?! Age of Ultront? És ha igen, segítene megfejteni, hogy mi a jó büdös franc az értelme??? Persze, tudom, mint az eredeti mininek..., de mégis. Valaki?

KiD:
Jó volt, szerettem. Azt hiszem, jobban szerettem azt, hogy bátor dolog volt kijönni ezzel a szériával, mint amennyire jó volt, de azért nem volt okom panaszra. Voltak kifejezetten jó részek, és nagyon sok dolog nem tetszett, de nálam Slott mindig ilyen "mixed bag". Oki feladását pl. nem éreztem elég megalapozottnak, de a Manó/Osborn szál tetszett.

--- Idézetet írta: FZoli - 2014. Április 16., 22:11:34 ---Mi a véleményetek a Superior Spider-Man fináléjáról? Összességében nem tartom rossznak, az Osbornos dolgon szépen csavarintottak egyet, de kicsit sajnálom, hogy vége, szívesen olvastam volna még Oki-Pók kalandjait. Bár lehet pont ezzel a terjedelemmel kerülték el az ellaposodást.
Most már csak az érdekel, hogy hány év múlva kapunk egy Doktor Octopus 2-karaktert...  :badteeth:

--- Idézet vége ---

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése