HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (23/1662) > >>

Timár Lénárd:
Egyik ismerősöm dolgozik az új Batman-filmen és sikerült megszereznie az egyik koncepciórajzot a járgányáról, amit most szeretnék megosztani veletek:
 :brow:

turkia:
Nekem is a szimpla jelmezes rosszfiúk a kedvenceim, meg a viszonylag egyenes történetmesélés. Lámpás Jack pikkelypáncélját egyenesen imádtam, Vészmanó, a Vezér, a Megtorló, meg Rózsa állati jó karakterek! Rózsa különösen tetszett. Tökéletes példa a szuperképesség, vagy atompáncél nélküli nagystílű gonoszra. Tetőtéri penthouse lakás tetőkerttel, megbeszélés közben rózsát vág, megszagolja. Össz 2 (?) embere volt, Johnston meg Varney. " Varney! Varney, Johnston meghalt. Itt, a szoba közepén. Tud maga erről? "
Ez akkor van, mikor Mcandale kinyírja őket. Tök higgadt, sétálgat a lakásban a hullák között. Ja és magázódott. Ehhez mondjuk kell a fordítói zseni, hogy ráérezzen az ilyen apró, de bizonyos szituációkban nagyon hatásos stilisztikai elemekre. Szeredás Lőrinc, vagy nem emlékszem most.

KiD:

--- Idézetet írta: Sepi - 2018. Január 12., 07:36:43 ---A Bandaháborúból kiindulva, nekem például a mostanában a Peter Parker Pókemberben megjelent Bandaháborús részek nagyon nem tetszettek. Valahogy alapból nem érzem Pókembert odavalónak az ilyen keményvonalas gengszter történetekbe. Plusz ezek a Farkasember testvérek is ultragázok voltak. Így nekem sokkal inkább elvett a régi Bandaháború élvezeti értékéből, mint hozzáadott volna.  :(

--- Idézet vége ---

Én csak belenéztem az új bandaháborúba, de ott is hagytam. Amúgy alapvetően jobban szeretem Pókember reálisabb, gengszteresebb történeteit (ebben speciel egyetértek Romita Jr.-al). Az eredetiben Lámpás Jack meg, Vészmanó pont elég szupergazfickó volt bele, ők is inkább a földhözragadtabb fajtából. A Vezér, Rózsa, Megtorló, Kalapácsfej, stb. társaság meg még ennyire se lógott ki a gengszter fílingből.

Sepi:

--- Idézetet írta: Drake - 2018. Január 12., 11:11:41 ---Egyébként sajnáltam, mert a Vészmanót és a Rózsát nagyon bírtam, akkor kezdtem újra gyűjteni a Pókembert, amikor előbbi feltűnt (helyesebben eltűnt :D mert pont azt a számot vettem /vettettem :) / meg, amiben a furgonja beleesik a folyóba).

--- Idézet vége ---
Na ja. Az akkori fiatal magyar olvasóknak ők voltak az igazi klasszikus gonosztevők. Hiszen ha belegondolunk, ez a két rosszfiú volt az, akik több számon keresztül is visszatértek. Folyamatosan arra voltunk kíváncsiak, hogy mit fognak majd csinálni a következő számban, kit fognak éppen felbérelni Pókember ellen, arról nem beszélve, hogy az akkori olvasók zömét az érdekelte, hogy ki az a két ember a maszk alatt.

turkia:
Mindkettő.  :censored:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése