HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (218/1662) > >>

jocibmx:
Nekem GM mindig is a túl weird kategóriába tartozott  :) De történettől is függ, az All-Star Suoermant már többször is olvastam, mert olyan jó, de pl. a Batman runja nekem már túl furcsa  :badteeth:

Más téma:
Szeretnék megismerkedni Iron Fist történeteivel. Jó kezdés lenne Brubaker sorozatával kezdeni?

mukszli:

--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Április 26., 10:39:27 ---
--- Idézetet írta: mukszli - 2014. Április 26., 09:35:44 ---
--- Idézetet írta: jocibmx - 2014. Április 25., 21:47:20 ---A From Hellt már nagyon régóta tologatom én is   :headscratch:De olyan sok jó más cucc is van, amik ráadásul aktuálisabbak is, hogy nem bírom megállni, hogy ne azokat olvassam  :lol:
Pont ma fejeztem be egyébként Lemire Green Arrow runjából az első kötetet, és marha állat volt :)
Kicsit fura, Oliver fiatal, de Sorrentino rajzai, meg Lemire története közösen nagyon fullos mixet alkot. Fasza cucc, kár hogy a DC nem kemény borítósban adta ki  :badteeth:

--- Idézet vége ---

Én is olvastam a Green arrow elejét de engem valamiért nem fogott meg. New52 sorozataiból a Nightwing első storyját olvastam az jobban tetszett mint a GA, egynek jó. A Batman viszont fasza szerintem, legalábbis ameddig olvastam (az első story végéig). Kiváncsiságból megnéztem a Batwinget is, nem volt olyan rossz mint amire számitottam de azért nem folytatom.
A Batmant kéne folytatni csak mindig kiüti valami. Bár most olvastam nem rég Grant Morrison érájának az elejét és eddig ez viszi a pálmát Batman téren. :D úgy h megint tolódik a New52...

--- Idézet vége ---
Grant Morrison New 52 action comics  :rolleyes:
Nekem Snyder Batmanjével az a bajom, hogy egyszer nagyon jó, sötét, kegyetlen, az a tipikus hangulat amit elvárna bárki Batmantől, aztán jön valami blőd fordulat, meg bollywoody akciófilmbe illő jelenet és hazavágja az addig felépített atmoszférát és cselekményt (már a második számnál majdnem abba hagytam emiatt).
Capullo rajzai mondjuk folyamatosan nagyon jók.
Ezzel szemben Morrison Batmanje nem kertel, mer minden marhaságot az arcodba vágni kapásból és nem erőlködik, hogy bármilyen tipikus elvárásokat teljesítsen. Kifejezetten élvezem, hogy csak azt veszi igazán komolyan, amit a legtöbben alapból bele se raknának egy batman sztoriba, mert az nem passzol a karakterhez (időutazás, Bat-mite, Zur-en-Arhh, International club of heroes, stb).

--- Idézet vége ---

Előbb-utóbb tuti sort keritek az Action comicsra is GM miatt :)
Értem a batmanes álláspontod, van benne valami. Az akció jeleneteknél én is éreztem valami hasonlót. Akkor nagyon oda voltam érte, (most is szeretem azért) de Morrison után rájöttem h lehet überelni.
Ezt a mostani Zero yeart dicsérik nagyon, viszont az elötte lévőt nagyon szidták nem csak kimondottan a végkimenetele miatt. Ezért nem volt kedvem folytatni eddig, de Morrison után tuti h megnézem mert kiváncsi vagyok mért is olyan rossz. (Meg hogy rossz-e egyáltalán).

Balakin:

--- Idézetet írta: mukszli - 2014. Április 26., 09:35:44 ---
--- Idézetet írta: jocibmx - 2014. Április 25., 21:47:20 ---A From Hellt már nagyon régóta tologatom én is   :headscratch:De olyan sok jó más cucc is van, amik ráadásul aktuálisabbak is, hogy nem bírom megállni, hogy ne azokat olvassam  :lol:
Pont ma fejeztem be egyébként Lemire Green Arrow runjából az első kötetet, és marha állat volt :)
Kicsit fura, Oliver fiatal, de Sorrentino rajzai, meg Lemire története közösen nagyon fullos mixet alkot. Fasza cucc, kár hogy a DC nem kemény borítósban adta ki  :badteeth:

--- Idézet vége ---

Én is olvastam a Green arrow elejét de engem valamiért nem fogott meg. New52 sorozataiból a Nightwing első storyját olvastam az jobban tetszett mint a GA, egynek jó. A Batman viszont fasza szerintem, legalábbis ameddig olvastam (az első story végéig). Kiváncsiságból megnéztem a Batwinget is, nem volt olyan rossz mint amire számitottam de azért nem folytatom.
A Batmant kéne folytatni csak mindig kiüti valami. Bár most olvastam nem rég Grant Morrison érájának az elejét és eddig ez viszi a pálmát Batman téren. :D úgy h megint tolódik a New52...

--- Idézet vége ---
Grant Morrison New 52 action comics  :rolleyes:
Nekem Snyder Batmanjével az a bajom, hogy egyszer nagyon jó, sötét, kegyetlen, az a tipikus hangulat amit elvárna bárki Batmantől, aztán jön valami blőd fordulat, meg bollywoody akciófilmbe illő jelenet és hazavágja az addig felépített atmoszférát és cselekményt (már a második számnál majdnem abba hagytam emiatt).
Capullo rajzai mondjuk folyamatosan nagyon jók.
Ezzel szemben Morrison Batmanje nem kertel, mer minden marhaságot az arcodba vágni kapásból és nem erőlködik, hogy bármilyen tipikus elvárásokat teljesítsen. Kifejezetten élvezem, hogy csak azt veszi igazán komolyan, amit a legtöbben alapból bele se raknának egy batman sztoriba, mert az nem passzol a karakterhez (időutazás, Bat-mite, Zur-en-Arhh, International club of heroes, stb).

mukszli:

--- Idézet vége ---

Balakin:

--- Idézet vége ---
érdekes, eddig a NEW52 cuccok egyből hc-be mentek és aztán tpb-be (pl a Batman INCből még csak most jön ki az utolsó tpb). GA nem annyira high profile, hogy egyből hc-ba menjen?
Én mindenesetre kivárok ebből egy deluxe hc-t vagy omnibust. Egyre több problémám van a tpb-kkel, félek hogy szétesnek, fpleg a Dark hors-é, de a MArvel se tűnik sokkal jobbnak (az Epic line mondjuk elvilegm inőségi ragasztás, tervezem is legalább az első Iron man-t beszerezni abból, mert az a Michelinie omnibus folytatása). De DC-ből is amit tudok azt hc-ban veszem meg.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése