HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Április 23., 23:33:45 ---Ja és ha még nem olvastad a League of extraordinary gentlement, akkor erősen ajánlom (a filmet felejtsd el).
--- Idézet vége ---
Szerintem önmagában jó a film, csak nem szabad összefüggésbe hozni a képregénnyel :-)
jocibmx:
Mindenesetre annak ellenére, hogy Morrison nem a kedvencem a Multiversity-t nagyon várom tőle :) Elég faszának tűnik a koncepció :)
Balakin:
--- Idézetet írta: Snake (XF) - 2014. Április 27., 14:53:44 ---
--- Idézetet írta: jocibmx - 2014. Április 27., 09:11:30 ---Szeretnék megismerkedni Iron Fist történeteivel. Jó kezdés lenne Brubaker sorozatával kezdeni?
--- Idézet vége ---
Csak azzal érdemes :)
Ami az előtte szólókat illeti:
Morrison Action Comics-a nekem óriási csalódás volt az All Star Superman után. És nem is szimplán rossz, hanem borzalmasan.
Plusz a Batman & Robin első sztoriját leszámítva, ott sem alkotott annyira maradandót, ahhoz túlságosan is túl sok volt a "bullshit" benne. Snyder írásaiba viszont nehezen tudok eddig belekötni.
--- Idézet vége ---
ízlések és ficamok :)
Snydernél leginkább az akciójelenetekre mondanám azt, hogy bullshit, de keményen. Amúgy magukkal a sztorikkal nincs bajom, még a Death of the familyvel se, sose hittem, hogy Joker itt valami komolyat elkövetne (legtöbbeknek asszem ez volt a bajuk, hogy elég következmények nélküli volt a sztori).
Morrison Batmanjénél az egyik legjobb a Black Glove, azt bárkinek szívesen az orra alá tolom, nincs benne semmi Morrisonos elborulás és a rajzok zseniálisak, de mint említettem, én élvezem a bullshitjeit, még az action comicsot is, bár annak kicsit paycheck szaga van, de egy Morrison paycheck nekem még mindig élvezetesebb mint sok más író legjobb munkája akár.
Amúgy szerintem a legjobb Superman sztori amit írt a Superman Beyond (ami a Final crisis része), de persze az All star Superman is nagyon jó.
Snake (XF):
--- Idézetet írta: jocibmx - 2014. Április 27., 09:11:30 ---Szeretnék megismerkedni Iron Fist történeteivel. Jó kezdés lenne Brubaker sorozatával kezdeni?
--- Idézet vége ---
Csak azzal érdemes :)
Ami az előtte szólókat illeti:
Morrison Action Comics-a nekem óriási csalódás volt az All Star Superman után. És nem is szimplán rossz, hanem borzalmasan.
Plusz a Batman & Robin első sztoriját leszámítva, ott sem alkotott annyira maradandót, ahhoz túlságosan is túl sok volt a "bullshit" benne. Snyder írásaiba viszont nehezen tudok eddig belekötni.
Balakin:
--- Idézetet írta: jocibmx - 2014. Április 27., 09:11:30 ---Nekem GM mindig is a túl weird kategóriába tartozott :) De történettől is függ, az All-Star Suoermant már többször is olvastam, mert olyan jó, de pl. a Batman runja nekem már túl furcsa :badteeth:
Más téma:
Szeretnék megismerkedni Iron Fist történeteivel. Jó kezdés lenne Brubaker sorozatával kezdeni?
--- Idézet vége ---
Az a jó Morrisonban, hogy furcsa :D És akkor még nem is olvastad a Filth-t vagy az Invisibles-t :D Na azok aztán kiakasztóak tudnak lenni. Én amúgy úgy kedveltem meg a stílusát, hogy megnéztem a doksit róla (Talking with gods, fenn van youtube-on), meg podcasteket hallgattam vele. Segített megérteni, hogy mit miért ír, és más megvilágításba helyezte a stílusát, aztán pedig nemhogy megszoktam, de inkább rászoktam az írásaira.
Még nem olvastam a Brubaker/Fraction Iron fistet de minden forrás szerint az a legjobb.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése