HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
KiD:
--- Idézetet írta: Zigota - 2014. Április 29., 09:39:18 ---A Civil War alatt volt egy jelenet, amikor Rozsi felrobbant, és csak a csontváza maradt. Na ebből percek alatt "felgyógyult". Azóta nem olvasok Rozsomák sztorikat. De ez az ezerszer meghalt, és harcolt egy démonnal dolog még ennél is nagyobb f*szságnak tűnik. Amúgy már előre látom, milyen gyászban lesz az egész Marvel világ, ha meghal... :dry:
--- Idézet vége ---
Én is ott adtam fel.
Amikor Kitty átszúrta meg napokig lábadozott.
mukszli:
Ma potoltam a lemaradasom a Superior spider-man utolso szamaval. Csak en ereztem benanak par dolgot? :D
SPOILER ALERT! SPOILER ALERT!
Eloszor is kicsit fura volt h a jovobeli pok hogyan reagalt az egesz "eszmecsere" dologra Okival. :D
Konkretan annyi, h Ok elhiszem, mennyunk zuzni. Legalabb egy "mi a ....??!!!" Vagy "Megis hogy a...?" jo lett volna es akkor maris elethubb :D
A masik az volt ahogy Osborn megszokott a vegen :DD azon sirtam. A csaj pont megnyomja azt a kutyut es o meg pont el tud tunni hogy senki se megy utana. HUHA.
Pedig elotte a tetos jelenet nem volt rossz, lehetett szamitani ra h lesz vmi fordulat, azt h mennyire sikerult osszevizelosre most nem irom le.
SPOILER VEGE!!! SPOILER VEGE!!!
Osszessegeben tetszett a sorozat, jo volt latni hacsak rovid idore is ,a badass-bemegyek a gengszter negyedbe egy osztaggal es szetlovok mindent - pokembert. Nem az eroszakossaga miatt, hanem mert vegre valami valtozas Peter uncsi eleteben. (A Big time is ezert tetszett). Meg egy kicsit olvastam volna oszinten szolva. De mind1 , ezutan is fogom mert kivancsi vagyok h jon ki a sok gebaszbol amiben most csucsul :D
Inner Circle:
--- Idézetet írta: Zigota - 2014. Április 29., 09:39:18 ---A Civil War alatt volt egy jelenet, amikor Rozsi felrobbant, és csak a csontváza maradt. Na ebből percek alatt "felgyógyult".
--- Idézet vége ---
Pár résszel később finomítottak rajta, akkor kiderült, hogy Nitró sokáig eszméletlen volt a robbantás után, és Rozsomák hosszú ideig regenerálódott, még az egyes szakaszokról is mesél, hogy az idegrendszer tart a legtovább, mert nagyon bonyolult, a bőr meg már nem is olyan fontos, anélkül is el tud indulni :-) Persze sántít, az eredetinek ellentmond, de legalább megpróbálták kimagyarázni. Azt is hozzátették, hogy az angyalos baromságból meg lélekvesztésből meg ilyesmiből kifolyólag volt erősebb az öngyógyító képessége, de épp emiatt öntudatlanul kereste is a halált.
Balakin:
hát most annyiban lehet más, hogy jelenleg nincs öngyógyító képessége, szóval nehezebben jöhet vissza.
De amúgy engem se foglalkoztat nagyon a dolog.
Zigota:
A Civil War alatt volt egy jelenet, amikor Rozsi felrobbant, és csak a csontváza maradt. Na ebből percek alatt "felgyógyult". Azóta nem olvasok Rozsomák sztorikat. De ez az ezerszer meghalt, és harcolt egy démonnal dolog még ennél is nagyobb f*szságnak tűnik. Amúgy már előre látom, milyen gyászban lesz az egész Marvel világ, ha meghal... :dry:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése