HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (214/1662) > >>

KiD:
A Revolutionary Warból csak a DH2 rész volt elviselhető szvsz. Mondjuk csak az érdekelt amúgy is...

Asys:
Nem sok Pókember képregényt olvastam az utóbbi években, egyrészt a rengeteg Avengers és X-Men cím miatt, másrészt az új, Garfield-féle film miatt kicsit kiábrándultam a karakterből...
Hülyeségnek tartottam eleinte ezt az ,,Oki doki átveszi Peter helyét'' dolgot is...
Szóval eléggé le voltam maradva, kapkodtam is a fejemet egy-két dolog miatt (JJJ a polgármester, Peter-nek új barátnője van, May néni barátja, stb.), amikor nagy nehezen rászántam magam a Spider-Island elolvasására!  ;D

Tetszett a story, most nagyon bejött a Goblin Nation is, valamint ügyesen írták meg Otto kálváriáját is!  :bravo:
Már várom a Spider-Verse-t!  :nezze:
Most hány ,,Pókember'' van a fő, 616-os univerzumban?
Peter-ről tudok, meg Flash-ről, Kaine-ről (aki ugye most a Skarlát Pók és Új Harcosok tag lesz) és az Alchemax-nál dolgozó, jövőbeli Miguel-ről...

Venom karakterét nagyon dobálják most...  :dry:
Felbomlott a rövid életű duó Mániával, túl sokáig Mennydörgő sem volt, most pedig az űrben van, a GotG tagjaival; kíváncsi leszek rá, hogy végül hol állapodik meg...

A Revolutionary War viszont csalódás volt, ezekkel a karakterekkel szerintem jobb story-t is össze lehetett volna hozni!  :dry:

Az AXIS miről fog szólni???

FZoli:

--- Idézetet írta: mukszli - 2014. Április 29., 19:46:01 ---SPOILER ALERT! SPOILER ALERT!

Eloszor is kicsit fura volt h  a jovobeli pok hogyan reagalt az egesz "eszmecsere" dologra Okival. :D
Konkretan annyi, h Ok elhiszem, mennyunk zuzni. Legalabb egy "mi a ....??!!!" Vagy "Megis hogy a...?" jo lett volna es akkor maris elethubb :D

--- Idézet vége ---

Ja, ez nekem is szúrta egy kicsit a szemem, hogy mindenki milyen könnyen elfogadta a cserés sztorit. Értem én, hogy a hasonló helyzetek "mindennapos" dolgok Pókember életében, de na...

Inner Circle:

--- Idézetet írta: KiD - 2014. Április 29., 21:44:00 ---Amikor Kitty átszúrta meg napokig lábadozott.

--- Idézet vége ---

Azért az már nagyon régen volt, azóta elvesztette az adamantiumot, ettől az öngyógyító képessége az egekbe nőtt, aztán Apokalipszis visszatolta belé, és könnyen lehet, hogy valamit még molyolt, mert a képessége nem csökkent vissza jelentősen.

KiD:

--- Idézetet írta: mukszli - 2014. Április 29., 19:46:01 ---Ma potoltam a lemaradasom a Superior spider-man utolso szamaval. Csak en ereztem benanak par dolgot? :D

SPOILER ALERT! SPOILER ALERT!

Eloszor is kicsit fura volt h  a jovobeli pok hogyan reagalt az egesz "eszmecsere" dologra Okival. :D
Konkretan annyi, h Ok elhiszem, mennyunk zuzni. Legalabb egy "mi a ....??!!!" Vagy "Megis hogy a...?" jo lett volna es akkor maris elethubb :D
A masik az volt ahogy Osborn megszokott a vegen :DD azon sirtam. A csaj pont megnyomja azt a kutyut es o meg pont el tud tunni hogy senki se megy utana. HUHA.
Pedig elotte a tetos jelenet nem volt rossz, lehetett szamitani ra h lesz vmi fordulat, azt h mennyire sikerult osszevizelosre most nem irom le.

SPOILER VEGE!!! SPOILER VEGE!!!

Osszessegeben tetszett a sorozat, jo volt latni hacsak rovid idore is ,a badass-bemegyek a gengszter negyedbe egy osztaggal es szetlovok mindent - pokembert.  Nem az eroszakossaga miatt, hanem mert vegre valami valtozas Peter uncsi eleteben. (A Big time is ezert tetszett). Meg egy kicsit olvastam volna oszinten szolva. De mind1 , ezutan is fogom mert kivancsi vagyok h jon ki a sok gebaszbol amiben most csucsul :D

--- Idézet vége ---

Nekem a második sztori nem tetszett, pont a lényegi részt, ahogy újra találkozik MJ-vel, azt cseszték el benne. Borzalmas. Még JJJ egész jó volt a végén, de ez egy nagy mélypont volt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése