HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (213/1662) > >>

Balakin:

--- Idézetet írta: jocibmx - 2014. Május 04., 23:06:26 ---Igazából elsőnek én is úgy gondoltam, hogy majd tpb-ben olvasom együtt, de ha össze fog kapcsolódni a fősorozattal akkor nem akarok lemaradni semmiről.   :D

És egyébként ja, Superman korántsem kapott ekkora médiahadjáratot mint Batman.

Viszont lassan kezdem azt érezni, hogy az a rengeteg sorozat ami Batmanhez kötődik, illetve a rengeteg reklám, film, videójáték, stb... már kezd a karakter ellen dolgozni. És itt most nem a merchandise-ról beszélek.  Nem vagyok reklámszakember, vagy PR-os, de biztos van egy határ ami fölött a sok reklám már nem bevonzza a vásárlóakt/olvasókat, hanem inkább már elriasztja.
Lényegében én ezért olvasok jelenleg csak két Bat sorozatot  ;D

--- Idézet vége ---
szerintem már lassan a történetek ellen dolgozik ez a nagy bat-hype. Már szinte az egész társadalom tudatában rögződött, hogy Batman a legkirályabb és mindig győz , mert ő Batman. Ami meme-ek gyártásához még oké de történetmesélési szempontból nem a legszerencsésebb.

KiD:

--- Idézetet írta: jocibmx - 2014. Május 04., 23:06:26 ---Igazából elsőnek én is úgy gondoltam, hogy majd tpb-ben olvasom együtt, de ha össze fog kapcsolódni a fősorozattal akkor nem akarok lemaradni semmiről.   :D

Viszont lassan kezdem azt érezni, hogy az a rengeteg sorozat ami Batmanhez kötődik, illetve a rengeteg reklám, film, videójáték, stb... már kezd a karakter ellen dolgozni. És itt most nem a merchandise-ról beszélek.  Nem vagyok reklámszakember, vagy PR-os, de biztos van egy határ ami fölött a sok reklám már nem bevonzza a vásárlóakt/olvasókat, hanem inkább már elriasztja.

--- Idézet vége ---

Ebben lehet valami, mert én konkrétan azért drukkolok, hogy az apród.hu, meg ami lett belőle, k*rva gyorsan menjen csődbe...

jocibmx:
Igazából elsőnek én is úgy gondoltam, hogy majd tpb-ben olvasom együtt, de ha össze fog kapcsolódni a fősorozattal akkor nem akarok lemaradni semmiről.   :D

Balakin:

--- Idézetet írta: jocibmx - 2014. Május 04., 22:30:50 --- Mostanában egyébként, hogy a csapból is Batman folyik a DC-nél

--- Idézet vége ---
igen, superman a 75. szülinapjára negyed ennyi mindent nem kapott :angry: (pl 75 különböző akciófigurát, meg lesz vaslami Batman day is ami asszem könyvtárakat érint talán, én ilyesmire se emlékszem Supes kapcsán  :-\  )

amúgy ez az Eternal mennyire companion jellegű a fő sorozat mellé? majd lehet tpb-ben beszerzem, de ha nagyon kapcsolódik a fő sorozathoz akkor még meggondolom, hogy mit és hogyan is kéne.

jocibmx:
Tudom, hogy nagy a hype az új Batman Eternal körül, meg hogy Snyder túl van értékelve sokak szerint, de komolyan mondom marhára élveztem az első négy számát ennek az új sorozatnak.  :badteeth:  Mostanában egyébként, hogy a csapból is Batman folyik a DC-nél nem igazán mozgatott meg elsőre ennek az új sorozatnak a híre, de végül mégis belevágtam, és marhára bejött.

Jót tesz neki, hogy végre nem csak Bruce szemszögén keresztül látjuk az eseményeket, hanem inkább a többi álarcoson, meg a városi zsarukon keresztül.  Bruce lelkivilágából, meg a démonaival való harcáról amúgy is olvashattunk már eleget, meg fő Batman sorozat is gyakran foglalkozik ilyesmivel. Szóval azt kell, hogy mondjam, hogy minden ellenérzésem ellenére, a Batman Eternal megvett kilóra. Már csak az a kérdés, hogy az írók körforgása mennyire lesz észrevehető.  :rolleyes:  :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése