HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Balakin:
--- Idézetet írta: jocibmx - 2014. Május 20., 17:49:41 ---Bevallom eleinte szkeptikus voltam, de a legutóbbi Guardians of the Galaxy trailer után azt érezem, hogy nekem egyszerűen muszáj olvasnom valamit a Galaxis Őrzőiről :lol:
Viszont a Dan Abnett féle első sorozat, amiben megjelennek az új Örzők, nem kapható, és nem tudom Bendis jelenlegi sorozatával, mennyire járok jól.
A Dan Abnett által írt sorozat, mondjuk a filmmel egy időben, újra kiadásra kerül de addig nem akarok várni :badteeth:
Szkenneket meg nem akarok olvasni a gépen, mert eleget ülök már gép előtt a munkában így is :dry: :lol: Szóval várjak inkább az "eredeti" sorozatra, vagy vágjak bele a Bendis félébe?
--- Idézet vége ---
Bendis sorozata szerintem nem a legjobb, az első 1-2 szám még egész érdekes de aztán nagyon céltalan lesz és csak arról szól, hogy pár fura forma cseszegeti egymást egy űrhajóban (szóval ugyan az mint a New Avengers csak ott kajálnak űrhajóban ücsörgés helyett).
A DNA sorozatból augusztusban jelenik meg az első complete collection amúgy.
Addig is szerezd be szerintem az Annihilation omnibust, abban van Starlord, Drax és Gamora is, szóval eléggé megalapozza az egészet, plussz rohadt jó!
Kicsit túlárazta a Marvel, de abebookson most láttam 85 dollárért, az nem rossz ár érte, dobok linket szivesen ha nem találnád.
jocibmx:
Bevallom eleinte szkeptikus voltam, de a legutóbbi Guardians of the Galaxy trailer után azt érezem, hogy nekem egyszerűen muszáj olvasnom valamit a Galaxis Őrzőiről :lol:
Viszont a Dan Abnett féle első sorozat, amiben megjelennek az új Örzők, nem kapható, és nem tudom Bendis jelenlegi sorozatával, mennyire járok jól.
A Dan Abnett által írt sorozat, mondjuk a filmmel egy időben, újra kiadásra kerül de addig nem akarok várni :badteeth:
Szkenneket meg nem akarok olvasni a gépen, mert eleget ülök már gép előtt a munkában így is :dry: :lol: Szóval várjak inkább az "eredeti" sorozatra, vagy vágjak bele a Bendis félébe?
Inner Circle:
Nekem se igazán tetszett a No more humans. Nem sok eredeti gondolat volt benne. Az meg, hogy valaki feltalálja a dimenziókaput (ilyet se láttunk még, csak ötszázszor), és ettől már arra is képes lesz, hogy az egész világot elteleportálja valahová... Én pl. a világon bárkit meg tudok szólítani. Ha odamegyek hozzá. De ez néhány százezer emberen kívül a többiekkel már elég problémás, és még azok is piszok sokáig tartanának.
Ideniel:
Én egyelőre csak a Blight-on vagyok túl. Szerintem baromi jól indult, főleg mert a Trinity War alatt is jól teljesített a Dark line, de később olyan nyúlós-mállós és kiszámítható, tizenkettő egy tucat-crossoverré alacsonyodott, amit senkinek sem tudok ajánlani a Phantom Stranger kivételével. Egyáltalán hogy a jó búbánatban gondolták, hogy ez a 4 sorozat alkot együtt egy történetet megoldás recap oldalak nélkül működni fog? Esküszöm, valamelyik Constantine számban több volt az expozíció, mint a valódi cselekmény.
Asys:
DC: elolvastam a teljes Forever Evil-t (majdnem teljes, a hetedik rész még hátra van)! :rolleyes:
(Érdekes különben, hogy az Aftermath: Batman vs. Bane előbb kijött, mint az utolsó rész...) :badteeth:
Epikus csaták, hatalmas csavarok, remek grafika! :bravo:
A ,,Villains Month''-os részek felét simán kihagyhattam volna... :badteeth:
(Néhányuk szerepe nem volt túl nagy a story-ban; sőt, többen még csak fel sem bukkantak!)
FE: A.R.G.U.S. - ez a Steve Trevor nem piskóta fazon... :brow:
A címszereplő csoport a DC SHIELD-je? ;D
Nem lennék meglepődve, ha Killer Frost csatlakozna az Öngyilkos Osztaghoz... :whistle:
FE: Arkham War - Bane óriási volt! :ugral:
Rendesen hazavágta Batman ellenfeleit! :blink:
Cobb is remek karakter! :bravo:
FE: Rogues Rebellion - szintén jó kis sorozat volt! :rolleyes:
Ahogy felülkerekedtek az ellenfeleiken, sokszor a túlerő ellenére is, az fantasztikus! :brow:
Annak ellenére, hogy ,,rosszak'', meglepően szimpatikus fazonok!
FE: Blight - na, itt néha kapkodtam azért a fejemet... :dry:
(És nem csak azért, mert rossz olvasási sorrendet követtem, lásd.: comicvine!) :badteeth:
,,Húzták a rétestésztát rendesen!'' ;D
A többi ,,Tie-in'':
1. Suicide Squad: a story egyszerű volt, mint egy ék: mindenki Thinker, aztán, Kamo, végül O.M.A.C. ellen! :badteeth:
2. JLA: gyakorlatilag Stargirl volt a főszereplő! Kicsit sok volt a visszaemlékezés, meg az illúzió... :-\
3. JL: a legjobb ,,tie-in'' volt Kiborg és a ,,Fém-Emberek'' főszereplésével! :bravo:
Kedvem támadt most DC képregényeket olvasni, gondoltam behozom a Trinity War előtti részeket (JL, JLA, JL Dark, JL International, Suicide Squad)!
Eddig csak a ,,Lámpás'' címeket (GL, GL Corps, GL: NG, Red Lanterns) olvastam...
Cirka 120 képregényről van szól, egy darabig elleszek velük... :badteeth:
MARVEL: X-Men: No more humans - t olvasta valaki?
Nekem valahogy nem jött be a story... :dry:
Elcseszett egy történet volt! :(
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése