HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Május 20., 18:06:01 ---Bendis sorozata szerintem nem a legjobb, az első 1-2 szám még egész érdekes de aztán nagyon céltalan lesz és csak arról szól, hogy pár fura forma cseszegeti egymást egy űrhajóban (szóval ugyan az mint a New Avengers csak ott kajálnak űrhajóban ücsörgés helyett).
--- Idézet vége ---
A mai napig nem jöttem rá, mi a fenéről szólt az a New Avengers... mondjuk a mostanival is ugyanez a helyzet.
Ideniel:
Esküszöm bele fogom tenni ezt az aláírásomba.
Balakin:
na jah, de 880 oldal. Amiért 6-7 ezret fizetsz az meg 200. Meg ez oversized is. Mondjuk ez tényleg picit túl lett árazva, a 900 oldalas Michelinie Iron Man-t 70 dollár körül vettem pl. Ha összeadod, hogy egy 120-140 oldalas tpb-ért mennyit fizetsz, ez pedig egy 880oldalas ohc, akkor azért nem is jön ki olyan rosszul az ár-érték arány (plussz ebből a sztoriból a tpb-k már OOP, szóval vagy ez vagy a digitális opció)
Amúgy igen, ez az előzménye, de ezt főleg Giffen írta, de itt mutatkoznak be a modernkori interpretációi a lentebb említett karaktereknek és ennek az eseménynek a folytatása lesz az Annihilation Conquest, amit már Abnett és Lanning írt (nagyrészt? vagy egészében?) ahol pedig megalakul a proto GotG (és egyből utána a tényleges GotG).
Ideniel:
--- Idézetet írta: jocibmx - 2014. Május 20., 21:28:27 ---És ez előzménye a Dan Abnett szériájának?
--- Idézet vége ---
Konkrétan ez, illetve még talán Keith Giffen és Jim Starlin 2003-ban indult 12 részes Thanos sorozata alapozták meg a Marvel modern kozmikus vonalát. Annihilation nélkül nincs Abnett&Lanning éra.
jocibmx:
És ez előzménye a Dan Abnett szériájának?
Mondjuk mindegy, mert túl borsos az ára :rolleyes: Nem tudom, ti hogy vagytok vele, egy szép kemény borítós kiadásért én hajlandó vagyok 6-7 ezret kiadni, de egy kötetért 20 ezer forintot fizetni, az nekem kicsit már bántaná a lelki ismeretem :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése