HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

(1/1662) > >>

Gorgonita:
Vannak itt még Farscape fanok?

https://www.kickstarter.com/projects/boom-studios/farscape-25th-anniversary-comic-book-celebration?ref=e02loa&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIxMSP3p6XhQMVCGlBAh0f5QIsEAAYASAAEgIeGvD_BwE

Bocsi. Elnéztem a topicot. Az Egyebekbe akartam tenni. Hiába, öregszem. :)

KiD:
Nick Spencer Pókember érája masszív csalódások sorozata, és ez különösen fájó azok után, hogy milyen remek volt a Superior Foes of Spider-man és az Astonishing Ant-man. De ha jól látom, épp most retconolja a Norman Osborn - Gwen Stacey románcot, és ha csak ennyit tesz hozzá a nagy egészhez, már megérte.

KiD:
Tegye fel a kezét, aki meglepődött, hogy Kindred az Harry... (Amazing Spider-man)

Nekem sajnos fájdalmasan egyértelmű volt régóta.

talgaby:
Hickman írja, úgyhogy ezt a kérdést olyan 3 év múlva tedd majd fel, amikor befejezte. Eddig mind a bosszúangyalos, mind az F4-es nagyeposzai borzalmas lassan indultak, sok látszólagos blődséggel, de a legvégükre megérte kivárni a 10+ kötetnyi anyagot. De ő sajna csak egyben olvasva jó, havonta ijesztően szétszórt és lassú még két havilappal is.

KiD:
Valaki össze tudná nekem foglalni a Marvelnek ezt a Krakoa történetszálát. Pár részt olvastam, az alapsztorit vágom, hogy itt egy mutáns országot próbálnak összehozni, de azon túl kifut valahová ez a sztori? Kicsit unalmasnak hangzik idáig.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése