HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
exactlee:
--- Idézetet írta: talgaby ---a Bilal szerintem eléggé abba a kategóriába tartozik, hogy csak egy szűk réteg kedveli és áldoz rá pénzt...
--- Idézet vége ---
Igen! megint sikerült beskatulyáztatnom magam!
Sokmindent nem is tudnék írni róla, csak annyit, hogy mindenki vegye meg, mert jó, és ennyi pénzért nagyon megéri.
Hatalmas nagy album szép képekkel, a történetben szex, erőszak, konspiráció, mi kell még?
talgaby:
Ezt eddig is sejtettük.
Zerit:
erdekes... mindenestre, ha vegre sikeresen eljut hozzam mindketto, akkor megprobalok irni roluk... ha erdekel valakit ha nem
Sepi:
A Lucky Luke-on a minap megakadt a szemem, de még nem vettem meg. Pedig a Dalton fivéreket nagyon szeretem . Meg is lepődtem rajta, hogy lehet nálunk kapni, de lehet, hogy csak jövő hónapban lesz rá keret (bár még lehet, hogy a karácsonyfa alá is becsempészek egyet, mert sikerült egy kisebb jó üzletet a tető alá hoznom ami azért hoz nekem egy kis plusszpénzt ).
talgaby:
Az LL-en én is csodélkozom, de a Bilal szerintem eléggé abba a kategóriába tartozik, hogy csak egy szűk réteg kedveli és áldoz rá pénzt... és a jelek szerint ők nem írnak erről a kötetről ide.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése