HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (182/225) > >>

Sepi:
Én most az új Lucky Luke-ot szúrtam ki, csak már nem tudtam megvenni.

beigli69:
Láttam tegnap egy érdekes kiadványt. Feist Mágus regényének képregényváltozatát egy kirakatban magyarul. Remélem érnek majd még minket ehhez hasonló kellemes meglepetések.

Spuri:
Elmúlt a Börze, és beszereztem egy-két újdonságot, emg kevésbé újdonságot.

Nagyot csalódtam a Dampyr-ban. Természetesen pozitívan!  A borító alapján nem gondoltam, hogy ilyen minőségi a rajzmunka benne, de szerencsére igen  Mert a képregény maga nagyon jó, a sztori is kellemes, bár sok újdonsággal nem feltétlenül szolgál, viszont a borító, háááát, az hagy némi kívánnivalót maga után. Főleg, hogy teljesen eltér a rajzstílusa a képregénytől.... De mindenképp érdemes beszerezni

Már vártam nagyon a Largo-t. Színesben élvezhető, bár fekete fehérben is tetszett anno az X-07 oldalain. A beírás is szép, és szerencsére hagyták a nagyalakú album-formátumot  A következő részre meg várni kell őszig.... nem is tudom hogy bírom ki....

Usagi 2. kötete is még jobb, mint az első. Egekig lehetne magasztalni Sakai munkáját, mert megérdemli, de szerintem ezena  szinten már csak élvezni kell a képregényt, nem a hibákat keresgetni benne  Engem levett a lábamról már az első kötet is, hátmég ez  Számomra kihagyhatatlan...

És a Vertigo 3! No ezt már nem sikerült megvennem....

Zerit:

--- Idézetet írta: Favre ---Sziasztok!
Itt a Hálózsákon láttam pár Pratchett képregényt,meg lehet ezeket venni, rendelni vagy csak
gépen kersztül lehet olvasgatni???
--- Idézet vége ---

angol es nemet nyelven megrendelheto pl az amazonon

Favre:
Sziasztok!
Itt a Hálózsákon láttam pár Pratchett képregényt,meg lehet ezeket venni, rendelni vagy csak
gépen kersztül lehet olvasgatni???

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése