HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (19/225) > >>

HeirToGrievous:
Kínában bemutatták már?

Ramblinger:
Ahogy hallani lehetett, tényleg elkezdte 'behozni magát' a film. Én azért reménykedek, hogy a jövőben követik ezt a vonalat, nekem volt szerencsém beülni rá megnézni. Örültem hogy a kinézetek a G1-re hajaznak, és ennek a történetnek volt eleje, közepe ,vége, és egy kezemen meg tudnám számolni, mi tört benne össze, meg mi robbant fel. :D Nagy szerencsére.

Aldarion:

--- Idézetet írta: Sepi - 2019. Január 12., 06:38:51 ---
--- Idézetet írta: Kayamiel - 2019. Január 11., 22:29:57 ---Bár most a Bumblebee ahogy láttam a Trailert behozta ezt a kinézetet

--- Idézet vége ---
És ahogy hallani lehetett, nagy bukta lett a film, úgyhogy ezek után ezt a filmes vonalat is temethetjük.

--- Idézet vége ---
Az még nem olyan biztos. Hivatalosan az az érdekes helyzet állt elő, fele akkora költségvetésből forgott, mint az előzmény és rohadt kemény mezőnybe került - Aquaman és Mary Poppins, ráadásul mind a közönség, mind a kritikusok szeretik, így a kezdeti megingás után felhozta magát - jelenleg már majdnem ugyanannyit kalapozott össze Amerikában, mint az előd. Ami azért aranyos, mert bár elmarad az előzőtől, ami összesítve nagyon rosszul teljesített, ez mégis sikeresnek mondható. Én még bízom benne, hogy ki tudnak törni Michael "Felrobbantom-az-egész-univerzumot" Bay árnyékából...

Sepi:

--- Idézetet írta: Kayamiel - 2019. Január 11., 22:29:57 ---Bár most a Bumblebee ahogy láttam a Trailert behozta ezt a kinézetet

--- Idézet vége ---
És ahogy hallani lehetett, nagy bukta lett a film, úgyhogy ezek után ezt a filmes vonalat is temethetjük.

--- Idézetet írta: talgaby - 2019. Január 11., 22:19:19 ---A kilencvenes években, amikor ment a rajzfilmsorozat, se voltak annyira nagyon nagy sztárok, inkább itthon is a totális teknőcmánia ment.

--- Idézet vége ---
Inkább a figurák voltak nagy sztárok akkoriban. Bár az is inkább a 80-as évek végén, 90-es elején ment nagy számba. Azokat sokan gyűjtötték.

Kayamiel:

--- Idézetet írta: talgaby - 2019. Január 11., 22:19:19 ---Igazából ha a filmek nem buktak volna akkorát, mint az ólajtó, talán lenne rá esély, hogy valami kiadó bepróbálja, ám akkor szinte biztos valamelyik frissebb sorozattal tenné, ami meg a rajzfilmen felnőtt korosztálynak lenne értelmezhetetlenül idegen.
Plusz idehaza a Joe-k mindig is alacsony érdeklődéssel bírtak. A kilencvenes években, amikor ment a rajzfilmsorozat, se voltak annyira nagyon nagy sztárok, inkább itthon is a totális teknőcmánia ment.

--- Idézet vége ---

Igen sajnos Én is aki ezen nőtt fel és mindig várta a következő részt rajzfilmből, Óriási csalódást jelentett maga a film. Akár csak a Transformers ami szintén nem hozta a G1 rajzfilm és képregény kinézetét. Aki ezeken nőtt fel annak ez mély ütés. Bár most a Bumblebee ahogy láttam a Trailert behozta ezt a kinézetet

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése