HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (175/225) > >>

kaine:
A könyveink mérete szerintem teljesen rendben van. Valóban igaz, hogyha odatesszük őket egy füzet mellé, akkor kicsinek tűnik, de önmagában nézve/olvasva nem tűnik fel, hogy kisebb lenne. Különben a svéd különszámok méretével azonos a mérete. Galen, te még nem láttál egyet se belőle?

Xiona:

--- Idézetet írta: Todd ---A Star Wars: A Sith Birodalom Bukása megjelent már?
--- Idézet vége ---
Sziasztok! Üdvözlök minden képregény rajongót!

Nekünk megvan a csillagok háborúja egy régi fekete -fehér képregény formában. Ez egy  teljes képregény az egykori Ifjúsági Lapkiadó Vállalat gondozásában. Felelős kiadó Dr. Petrus György.

Kandi lapok kiadásában van meg a Pókember Batman egy egy száma. 1991-ből..  Ha valakit érdekelnének az eféle régiségek.

Predash:
Hát a HUSH mellett meglepően kicsik, de csak azután jöttem rá, miután odatettem...Szóval amikor az ember olvassa, egyáltalán nem zavaró.

talgaby:
Leírva nem, de ha egymás mellé teszel egy tpb-t és egy füzetet, azért erősen lehet látni a méretkülönbséget. Egyébként alapjáraton annyira nem zavaró, bár kétségtelen, hogy vannak sztorik, melyek nem nagyon festenek jól ilyen méretcsökkentetten. Bár a kIngpin emlékeim szerint még nem adott ki ilyet.

Galen:
nem tűnik soknak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése