HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
zozi56:
Szerintem a régieket adták ki megint. Az egyik a Törpkirály volt, a másikat nem ismertem, abban három vagy négy történet volt.
Recsi:
Király :D A kölkeim imádják, remélem a soproniban is lesz...
A régieket adják ki újra, vagy ezek újak?
Nem emlékszel véletlenül a címükre?
zozi56:
Biztos sokan emlékeztek azokra a nagy méretű Hupikék törpikék-képregényekre jó pár évvel ezelőttről. Én nagyon szerettem őket annak idején, és most láttam meg egy Sparban, hogy újra kiadták őket. Csak kétféle volt a boltban, ebből egyre emlékeztem, de az teljesen ugyanolyan volt, mint 20 éve. Úgy emlékszem, talán 700 forint körül adják őket.
Spuri:
Jaj de régen adtam hírt magamról ideát.
Ráadásul most is egy aljadék reklámpost következik a részemről... bocs
Szóval aki szeretne mindenféle újdonság-nyalánksággal találkozni, az huppanjon át a charax oldalára, ott is irány az erdő, ott pedig a kunyhómat vehetitek célba, ahol a számítógépes adatbázisomban már most található sok szép minden.
Nomeg az egyszerűbb navigálás érdekében - mert többen is eltévedtek már Hosszú-Völgy vidékén, a kezdőlapon a táblára kattintva előjön egy térkép, ahol kiválasztható az úticél.
Hajrá! Hajrá!
Aldarion:
Aki a Börzén szemezett a Sandmannal, de nem vette meg - és esetleg maradt még pénze így a rendezvény után - annak ajánlom figyelmébe, hogy az Alexandra most a héten (okt. 12-16) 40%-os kedvezményt ad minden Cartaphilus kötetre - képregényre és könyvre egyaránt. Ebben már benne van az új Alien és a Sandman 1. is...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése