HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
zozi56:
Küldtem privátot.
Usagi Yojimbo:
--- Idézetet írta: zozi56 - 2011. Január 28., 23:32:37 ---A Semic kiadványain kívül nem sok Star Wars-képregényt szoktam olvasni, na most megnéztem egyet. A héten jelent meg a Darth Vader and the lost command, baromi jó! Először csak bele akartam lapozni, aztán az első pár oldal után láttam, hogy ezt el kell olvasnom.
--- Idézet vége ---
Hol lehet ezt a számot megszerezni?
zozi56:
A Semic és a végelszámolás? Az tényleg megtörténik majd, de a képregények Láng István (a szerkesztő) szerint ettől függetlenül ugyanúgy meg fognak jelenni. Sokan arra tippelnek, hogy biztos más név alatt fognak futni kiadóként.
zoli:
ÜDV,.....Mi van má.... :nemtudom: :headscratch: ez csak egy NAGYON ROSSZ VICC ugye :(.Ugye nem ,nem igaz . Rémhir,mese,átverés,beugratás,stb. Pont most amikor kezdtek volna megjelenni az érdekes történetek.JAJJ NE... :( I NOT HAPPY
zozi56:
A Semic kiadványain kívül nem sok Star Wars-képregényt szoktam olvasni, na most megnéztem egyet. A héten jelent meg a Darth Vader and the lost command, baromi jó! Először csak bele akartam lapozni, aztán az első pár oldal után láttam, hogy ezt el kell olvasnom. Ez a borítója:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése