HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (130/225) > >>

NovaSaiyan:
Sziasztok!

Az a kérdésem lenne, hogy a The Darkness képregényt kiadják-e magyarul???

Usagi Yojimbo:
Köszi a HEGY sorozat Pilot epizódját!!! :worship: :worship: :worship:
A rajzok szerintem nagyon jók voltak, remek hangulatot teremtettek.
A történetet viszont nem teljesen értettem, de gondolom bizonyos történések miértjére választ kapunk majd.
A főszereplő "Mózes" szimpatikus karakternek tűnik.
A részből "egy átlagos képregény terjedelmének viszonyítva) elég sok minden kiderült (pilot epizódhoz képest ),
de ennek ellenére nagyon sok mindent homály fed. Én mindenesetre elolvasnám az első részt szívesen, utána még meglátjuk. :D

mahdi:
Üdv!

...de régen is voltam itt... :)
Nem tudom hányan hallottatok róla, de itt is szeretném bemutatni az új (vagyis első komolyabb) képregényes kezdeményezésemet, amit egy nagyszerű fiatal rajzolóval követtünk el, Pintér Márkkal.
A HEGY egy 12 részes sorozat (mindegyiket 45 oldalasnak szánjuk) mely ugyan egy poszt-apokaliptikus világba kalauzolja el az olvasót, ám azt nem a megszokott Mad Mex, Fallout, stb... módon teszi.

Elkészült a prológus, a pilot epizód, ha úgy tetszik, ami mind a 25 oldalával teljesen ingyenesen letölthető, vagy rögtön olvasható. Ha tetszik a dolog (vagy ha nem), várjuk a véleményeteket, kritikátokat, hozzáértő hozzászólásaitokat.

A HEGY BLOG (letöltés, olvasás)
http://hegyteam.blogspot.com/2011/12/megjelent-hegy-prologus.html

Utólag is kellemes karácsonyt mindenkinek!
Varga B. Bánk

Usagi Yojimbo:
Juhhéj( azaz gyapjú :D)!!!
Voltam a HungaroComics-on és beszereztem pár dolgot igen olcsón,plusz dedikáltattam " A Besenyő család élete"-t is. ;)
A " Sötét Kor" c. képregényt is vártam ,de a 0. számban nem derült ki gyakorlatilag semmi, bár a hangulatát megtapasztalhattuk a képregénynek( ami egyébként nekem nagyon tetszett).A rajz szerintem nagyon jó volt, nem volt olyan izmoktól duzzadó, mint a mostani Marvelek, talán a "Sötét Torony"-hoz tudnám hasonlítani, de annál egyszerűbb és mégis szebb volt.

Recsi:
Nem tudja valaki, hogy a Nils Holgersson képregény megjelent nálunk végig? A lányomnak gyűjteném be, de csak akkor érdemes, ha végig megvan. Előre is köszi!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése