HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (111/225) > >>

Gorgonita:
 Ha jól tévedek - Oliver Denker Star Wars a Csillagok Háborúja-filmek című könyve alapján - nem csak arról volt szó, hogy a studiók visszautasították, hanem a barátai (Coppola, Spielberg, Scorsese) ajánlották neki elnéző mosoly kíséretében, hogy írja újra. Majd amikor látták, hogy két év múlva sem adta fel, és nem sokkal jutott előbbre, akkor azt tanácsolták neki, hogy kérjen profi segítséget. A végső változaton két dialógusíró is segédkezett, nekik köszönhetjük Han és Leia parázs vitáit. Illetve sokat alakított a végeredményen, hogy Ford visszadobálta a szövegeket, mondván írva szép, de kimondani lehetetlen, Guinness pedig karaktere halálát kérte. Azt is regélik, hogy Lucas felesége sokat segített a vágásban, rövidebbre nyesve a végső ütközetet, és ő ragaszkodott Luke és Leia csókjához is. Az angol operatőrök meg kávézni küldték Lucast, mondván; nekik egy amerikai nem dirigál. :)

zoli:
Üdv, akkor tényleg igaz az hogy Lukács bácsi KÉT forgatókönyv tervét is elutasították 1.Ez  gyik Han Soló-s ,Luke tábornokos,Starkilleres, és ahol Lea hercegnő tényleg NEM a testvére ,Lukenak hanem tényleg királyi vér. 2. Ami kicsit közelebb áll az első filmhez de még kisebb-nagyobb eltérések vannak  benne pl OTT  Han ember csak szakállas . :headscratch: stb Kösz

Micho:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2013. Augusztus 09., 13:47:14 ---Kicsit lentebb már írtam róla.  :nezze:

--- Idézet vége ---

tényleg. a sok spam hsz miatt elmentem mellette  :nezze:
nos, a rajzok nem rosszak az előzetes szerint, a többit meglátjuk.

Gorgonita:
Kicsit lentebb már írtam róla.  :nezze:

Micho:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2013. Augusztus 09., 13:02:06 ---Gorgonita Űropera Híradója - GŰH

--- Idézet vége ---

;D

viszont kimaradt a legfrissebb SW sorozat, ami állítólag Luk ász legeredetibb SW terve alapján készül:

első blikkre mintha "üdv zoli" nyögte volna be a forgatókönyvét  :cool:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése