HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (110/225) > >>

talgaby:
Dehogynem. A DC a hetvenes évekig arról volt híres, hogy MINDEN konkurenciát állandóan beperelt szellemi tulajdon lopásáért. És a legtöbbet – igaz, nem egy esetben eléggé sok év után – vagy megnyerte, vagy a másik fél megalkudott vele. Amúgy az, ha két kitalált szuperhős képessége megegyezik, az még nem lopás. Több kritérium kell ahhoz, hogy másolásként tüntessék fel bíróság előtt.
vagy legalábbis sokáig így volt, amíg az Apple le nem védette a lekerekített téglalapot, mint az ő nagy szellemi találmányát. Azóta kissé bizonytalan vagyok ebben.

zoli:
Üdv,  Jé hogy az 1940-es években ,mennyi egymásra igen csak hasonlitó karakter volt.Shield, U S Jones stb  .Nem volt-e perlekedés akkoriban emiatt  :headscratch:. Vagy akkor tájt még nem volt ennyire fontos {a kiadói jogok stb }ez  a dolog .És  Plasticman elöbb volt már mint Mr Fantastic ,én azt hittem hogy ö a régebbi karakter,erre kiderült hogy Plastickman is meg volt már az 1940-es években.És azt sem tudtam eddig hogy ilyen  humoros csávó ez  az ürge, pl aaz 1940-es Police Comicban .Gondolom ezért maradnak  békében egymással a kiadók ,mert különben folyton civakodhatnának  az ilyen dolgok miatt { Egyenlőre nem is zavarom köreiteket} Kösz

zoli:
űdv,kösz.Talán most megvannak a legrégebb óta létező képregény alakok  1. Yellow Kid  {1894} 2. Little Nemo  {1905} akik ha nem is folyamatosan,de néha-néha időlegesen  pl gyűjteményes kadásokban{2008 } fel-fel tűnek . Igy a  Comic Book Comics  2008-as kiadványban mind a ketten szerepelnek . Ők talán beleférnek az első 5 legrégebbi képregény karakterbe.DE...  mi köze van a Sárga Kölyöknek  pl Marveles  Runaways-hoz  27. és 30. szám{ 2007-2009 } vagy Amerika Kapitány 401,szám { 1992}ott Popeye is vendég szerepel .Meg a DC-és Batman és Robin 9.számhoz{2008  :headscratch:}. A Comic Vine   azon oldalán ahol fel vannak tüntetve hogy kik is szerepelnek ezekben a számokban,fel van sorolva ö is.Ha ez tényleg igy van ,és ha tudtok ráfelelni ,kérlek titeket válaszoljátok meg ezt a kérdést. Vagy is MIÉRT szerepel ezekben a történetekben.Kösz .Vissza térve Rozsomákhoz   az End című történetben szerepel bizonyos John Howlett aki a Comic Vine szerint a bátyja szintén mutáns Ö IS karmokkal és ebben a sztoryban  csak 200 év múlva találkoznak . :hehe: :blink:  aki csak 23.számban szerepel mind össze .PL A 2005-ös Wolverine & Deadpool  117. számában Még akkor is ha nem a 616-os univerzumban szerepel. Kösz  :worship:

talgaby:
Erre nincs logikus és minden szempontból elfogadható magyarázat. Rozsomák múltjából 2005 óta kerülnek elő több tíz vagy akár száz (sőt, akár több ezer) éves alakok, akik elvileg hatalmas szerepet játszottak a sorsában, valahogy mégsem tűntke fel a színen az elmúlt negyven (vagy a Marvelen belül tizenkét) évben.

zoli:
Köszönöm a választ.MÁS..honnan kerültek elő ilyen hirtelen Rozsómák  {Logan} tesói  vagy mik :headscratch:.Dog és Thomas Loganról van szó .Hol voltak eddig . :nemtudom:Vagy csak én vagyok {nagyon} lemaradva KÖSZ. Hm most néztem  utánuk a Wkipédián azt írták róluk hogy {bizonytalan állapot }-ban vannak.Hát az mi a fene,gondolom akkor olyanok mint a Söringes macskája {talán ismeritek ezt példát } Hogy egyszerre léteznek is meg nem is.Kösz

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése