HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (109/225) > >>

zoli:
Üdv, lehetne -e honositani valamelyik képregényes oldalon .  Következő Doomsdav sztorikat  1, Doomsday War ,2. Reign of Doomsday 3,Reign of DoomsdayS { ahol már klonjai  is vannak [ Jaj már neki is :hehe: :dry: ] közölük talán a két legérdekesebb   KRYTONIT köves  meg az a Robot-Kiborg szerű Doomslayer nevű  fickó.meg még az Armored  Dooms day }  HŰ, mennyi Doomsday KÖSZ . :worship:

Sepi:
A Star Trek képregények nem a mi hatáskörünk, ezügyben fordulj a newgencomics.hu oldalhoz.  :nezze:

zoli:
ÜDV, ó a fene hát már megint én  pofátlankodtam ide :-[ ,ja igen és megint javaslat :dry: { De úgy látszik ez már kezd a mániámmá válni :stupid:  }de, a Star Trek képregények közé fellehetne rakni az IDW -s
.Pike kapitány naplója című történet .Onnan talán meg tudhatjuk mi  történt vele a Talloson ,miután  Spock visszavitte a már sérült kapitányt, hogy még ha csak egy illuzikus világban is de együtt legyen a barátnőjével.{ Akinek szegénynek a sérült arcát ott legalább szépnek látja } Kösz  :worship:

zoli:
Üdv, hm HÁT.....most aztán csak lessek mint a luki nyúl. Khm Jimmy  Olsen  mint Turtleman aki kicsit Hulkra hajaz :blink: :omg: kösz   u.i. Mi a fene az a SUPERMAN `S   PAL  JIMMY OLSEN , talán valami humoros és szatirikus ,vicces sorozat ,még az 1960-as évekböl.Mert ott igen fura dolgok esnek meg velük . De az a Teknösbéka Ember Jimmy még késöbbi kiadásokban  is szerepel .{ Ezért kérdeztem már máskor is ,hogy az írók néha-néha nem hajlanak-e túlzásokra hm }

zoli:
Kösz.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése