HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
zoli:
Üdvzoli. Találtam Lost in space képregényeket ., még az 1990-es évekből az Innovation kiadásában.A KÉRDÉSEM, ezek most a film epizodók képregényes olvasható változatai ,vagy önálló a sorozatól már független kalandok . :nemtudom: Kösz :worship:
zoli:
Üdv, kösz .Nekem is meg van a Zöld bolygó könyve című könyv .Ez ért is kérdeztem , mert ott abban szerepei ez a sztori hogy, zöldségből készitenek űrhajót .Aztán azzal ért véget a könyv hogy a haverokkal meglépnek. És én voltam az is aki akkor kérdezte hogy van-e KÖNYV folytatás akkor azt mondtátok hogy SAJNA NINCS :(. { A Játékról is tudok} DE....hogy a képregényes folytatás jogait megszerezte -e valaki, vagy valamelyik cég. Az csak most jutott eszembe . Gondoltam itt azokra a kiadókra akik a Filmek tovább,gondolásának jogait szerezték meg. pl Dark Horse,IDW,Dynamite comocs, .DE sajnos szerint ez nekik sem jutott eszükbe { HM Lehet hogy jobb is ,mert bele is bukhatak volna. És nem akartak kockáztatni ;) } Kösz :worship:
Zerit:
Erre a könyvre én is emlékszem. És a játékot is játszottam :)
---
Azt hiszem ez a „folytatás” is szerepelt már a fórumon valahol. Mindegy, repetitio est mater studeorum.
Farek:
Volt egy könyv, talán William Kontzwinkle írta (a névben nem vagyok biztos), a címe pedig "E.T. - a Zöld Bolygó könyve" volt. Vagy valami ilyesmi :)
Aranyos volt, de nem nem túl E.T-s ;)
talgaby:
Nem, az ataris játék után nem akadt senki, aki bottal megpiszkálta volna mint franchise-t. Megmaradtak a filmnél, de annál aztán nagyon.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése