HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (107/225) > >>

zoli:
Üdvzoli. Találtam  Lost in space  képregényeket ., még az 1990-es évekből az  Innovation kiadásában.A KÉRDÉSEM, ezek most a film epizodók  képregényes   olvasható változatai ,vagy önálló a  sorozatól már független kalandok .     :nemtudom:  Kösz  :worship:

zoli:
Üdv, kösz   .Nekem is  meg van a Zöld bolygó könyve című könyv .Ez ért is kérdeztem , mert ott abban szerepei ez a sztori hogy, zöldségből készitenek  űrhajót .Aztán azzal ért véget a könyv  hogy a haverokkal meglépnek. És én voltam az is aki akkor kérdezte hogy van-e KÖNYV  folytatás  akkor azt mondtátok hogy SAJNA NINCS  :(. { A Játékról is tudok}    DE....hogy  a képregényes  folytatás jogait   megszerezte -e valaki, vagy valamelyik  cég. Az csak most jutott eszembe . Gondoltam itt azokra a kiadókra akik a Filmek tovább,gondolásának jogait szerezték meg. pl Dark Horse,IDW,Dynamite comocs, .DE sajnos  szerint ez nekik sem jutott eszükbe { HM  Lehet hogy  jobb is ,mert bele is bukhatak volna. És nem akartak kockáztatni    ;) } Kösz  :worship:

Zerit:
Erre a könyvre én is emlékszem. És a játékot is játszottam  :)
---
Azt hiszem ez a „folytatás” is szerepelt már a fórumon valahol. Mindegy, repetitio est mater studeorum.

Farek:
Volt egy könyv, talán William Kontzwinkle írta (a névben nem vagyok biztos), a címe pedig "E.T. - a Zöld Bolygó könyve" volt. Vagy valami ilyesmi :)
Aranyos volt, de nem nem túl E.T-s  ;)

talgaby:
Nem, az ataris játék után nem akadt senki, aki bottal megpiszkálta volna mint franchise-t. Megmaradtak a filmnél, de annál aztán nagyon.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése