HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (106/225) > >>

Balakin:
Hamarosan amúgy véget is ér, bár nem tudom hanyadik számmal, de már bejelentették, hogy nem fog a végtelenségig menni.

mukszli:
Sziasztok! Most a Chew-t kezdtem el folytatni, egyszer elolvastam az elso sztorit de eddig nem hozott lazba a folytatas ,de azt kell h mondjam jol tettem h folytattam. Eszmeletlen jo.batran ajanlom.

Kozi:
Sziasztok! A Bloodlust képregényeinkhez készített soundtrack itt teljes egészében meghallgatható:
http://www.youtube.com/playlist?list=PL82F4FFFF6CA59015
Hamarosan pedig friss infók, előzetes oldalak érkeznek a Bloodlust 3.-ról!

zoli:
Üdv, hasonló kérdés mint a tegnapi., csak x-men-es. Ki a fene az  Transonic :headscratch:. 1 Van-e köze Rejtélyhez  mert , ö is kékbörű  és alakváltó mint ö.2. Árnyék tesója vagy is Rejtély lánya {csak öt tovább titkolta  mint azt hogy ő Árnyék  anyukája [ de akár ez akár az  végül is ha ez igy van akkor mindenképp köze van mind a kettőhöz  ]   ;) } 3. egyéb  :worship:plusz .Na ZERO  képessége sem kutya ,Ő IS tudja formálni a testét.{Kicsit morbid a külseje,de én bíróm }

zoli:
Üdv, ki a fene az a Sibek a Star  Trekböl  :headscratch: 1. Egy újabb Vulkánoid faj képviselője csak ők zöldbőrűek . 2. Vulkán  és  Orion hibtid csávó Kösz  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése