HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (103/225) > >>

zoli:
Üdv, érdekes mintha  Metamorpho a DC-töl és Szivacsember  néha-néha  hajaznának egymásra. 1. a Marvel  mini méretben mintha majmolná a DC A Mindöröké Rossz  című sorozatot .igaz csak egy kérdésben .Az hogy ˝ A hét kérdése;ki a kedvenc gazembered  ,benne az eredményekkel  hog y százalékban kit kedvelnek közőlűk  az olvasok Más  Billy Bastonban  vagy is  a Shazam kimondása után Marvel kapitánnyá alakuló  fickóban az a jó  hogy,  azok a képregény történetek amikben szerepel   tényleg a gyermekektől  { Föleg  a humorosabbnak vett sorozatokban } egészen a felnőttekig  tőben is olvashatják. És néha  jobb is lenne Supermanál. :D Kösz.  :worship:

Kozi:
A Bloodlust 3. számának 17. oldala, egyben az utolsó mintaoldal a megjelenés előtt:

:nezze:
http://www.kilencedik.hu/bloodlust-3-tisztesseg%E2%80%8Btelen-ajanlat-limitalt-kiadas/

zoli:
Üdv, kösz  Igen én is gondoltam hogy csak humor . Hiszen mondtam hogy biztosan az is.A misztikus képességű karakterek  közűl  Dr Strananget nem nagyon csipem . talán  a sok hokusz-pokusz miatt. Inkább akkor  a misztikusok közül  1.Penge , és 2, Szellem lovas.  Kösz  :worship:.U. I . hm ..talán egyszer kellene egy lista a legérdekesebb képességű ellen felekről . 1.pl kissé fura  felszerelésük van ., szokatlan képességük  pl. Gólyaláb akinek nyújtható páncél lábai vannak, Csuszka akinek teflonnal bevont rendkivül csúszós szerkója van, Szivacsember aki képes bármilyen anyag tulajdonságát magába szivní  , és ily lehet kö, fém, gépi, fa, stb  külsejű .  Klaw aki szilárd hang  és baj nélkül  akár le is fejezhetik mégsem lesz semmi baja { Ha jól tudom} de mint ha a Titkos Háboruban meg eset volna valami hasonló 2. Lista a legjobb szerkójú -jelmezű  és a leghülyébb ruhájú hősökről   ;}

Pádi:
Megjelent ma az újságosoknál.

Ideniel:

--- Idézetet írta: talgaby - 2013. Szeptember 19., 21:04:38 ---Az a lista eredetileg is poén volt, szándékosan kitaláltak minden marhaságot.

--- Idézet vége ---

Tudom, csak van köztük olyan is, akik egyébként is rendszeresen lebecsülő poénkodás céltáblái (Flash, Wonder Woman, Aquaman), aztán gondoltam megragadom az alkalmat, s kifejtem, miért is többek annál, mint amire egy "laikus" a poénok alapján számíthatna.

Captain Marvel/Shazam szintén a CoIE óta inkább a rekonstrukciós történetek egyik remek alanya, semmint kifejezetten gyerekeknek íródó képregények főszereplője, lásd:

Power of Shazam
Kingdom Come
Shazam! Power of Hope
JSA
First Thunder
The Monster Society of Evil

...nem is beszélve Black Adamről, akinek a története az egyébként briliáns 52 egyik fő szála volt.

...meg arról, hogy minden idők egyik legjobb képregénye, a Moore-féle Miracleman is alapvetően a Fawcett érára eredeztethető vissza.

Meg hát ilyen alapon a komplett Timothy Hunter "franchise" is simán bevágható a dedósoknak való fiókba. A szuperhősképregények számára az lenne az ideális, ha minél szélesebb korcsoportokat találnának meg. Tavalyról éppen ezért volt az egyik kedvenc sorozatom Roger Langridge Snarked-ja, ami egyértelműen kicsikek íródott (végig azon méláztam, hogy ha lesz gyerekem, tutira esti mese lesz ebből), mégis tele van irodalmi utalásokkal és poénos kikacsintásokkal, amiket csak felnőttek tudnak igazán értékelni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése