HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
Balakin:
Nekem konkrétan a Self Made Hero féle UK edition van meg, ami hagyományos amerikai méretű (26 centi magas) hc. Ez az első pár album tartalmánál problémásabb, a későbbiekben kicsit más stílusban rajzolt Moebius, nem tűnik annyira részletesnek, de élvezhető volt így is az egész (nem akartam egyből a deluxe editiont venni).
A watchmen párhuzamot a sztori jellegére értettem, hogy kerek egész.
Öcséd beszél Franciául? Nem szeretnéd meglepni egy francia nyelvű Alias omnibussal? :D :D :D (sehogy se tudok szabadulni attól a szartól :dry: )
Ideniel:
Ez most éppen nem digitális, öcsém Belgiumban tanul, ahol azért akad egy pár képregényre szakosodott üzlet, s megkértem, hogy nézzen szét, hátha talál valami olyasmit, amit mindenképp olcsóbb lenne onnan beszerezni, mintha amazonról rendelnék.
Egyébként ez a Before The Incal / Before Watchmen párhuzamba állítás már csak azért sem működik, mert az Incal-t kizárólagosan Alejandro Jodorowsky írta, míg a Before Watchmen-t annyira nem Moore, hogy ő maga nagy nyilvánosság előtt tiltakozott a BW ellen, utólag pedig már azt is tagadta hogy neki bármi köze lenne az egészhez. Pedig Darwyn Cooke Minutemen-je tényleg olyan, mintha Cooke ismerte volna az egyébként csak Moore számára 100%-an evidens történetet, már ami a Minutemen tagjainak múltját illeti. Másik lehetőség, hogy ennyire jó prequel-t írt, csak sajnos szakmailag és erkölcsileg is meglehetősen viharos körülmények között. Kár érte, mert az elmúlt év egyik legjobb limitált sorozata volt szerintem. Többek között ezért sem tudom komolyan venni a képregényes díjakat - az Eisner egyik zsűritagja nyilvános feketelistára tette az összes BW minin dolgozó stáb valamennyi tagját (pártatlanság FTW!), olyan indoklással, amely mellett az Eisner Hall of Fame kábé felét szintén bojkottálni lehetett volna.
zoli:
Üdv, hm...hát azért próbáltam ide írni , mert ha már a Topic neve Egyebek, akkor gondoltam hogy ide kell írni minden olyan témát ami nem feltétlenül képregényes kérdés . Hanem bár milyen Más téma is lehet. PL a Fura hozzá szólásaimhoz illő avatár vagy karakter képek{ Index } keresése. DE...úgy látszik az én hozzá szólásaimhoz TÉNYLEG ELÉG , a Söröző vagy a csevej-csenről . Ahogy mondtátok is . ;) Kösz. :worship:
Balakin:
Incal:
Pont ugyan ez a problémám volt vele 2 hónapja, mert megtaláltam leértékelve a Before-t, de tudom, hogy az később jött ki. Végül úgy döntöttem, megrendelem a sima Incal-t .
Gondolom digitálisan fogod olvasni, úgyhogy a kiadás típusába nem megyek bele.
A sztori kerek (5-6 album ami megjelent), nekem ezek a before/after kiadványok kb olyannak tűnnek, mint a Before Watchmen, nem látom értelmét.
edit: persze lehet, hogy jó sztorik, de maga a sima Incal, amit végig Moebiussal csináltak, nekem egy kerek egész, aminek nincs szüksége kiegészítésre.
Ideniel:
zoli, próbálok türelmes lenni, de tényleg nem értem, hogy az előbbi hozzászólásoddal mi volt a célod. Kérdezni próbáltál valamit? Mi volt a kérdés? Avatart szeretnél magadnak? Azt a profilbeállításokban tudod megtenni, de ha nem megy, akkor viszont a Zsák topik valamely témájába való ez a... kérdés, nem pedig a "Hazai és külföldi megjelenések" közé.
más: ismeri valaki a Jodorowsky képregényeket, konkrétan az Incalt? A Before the Incal az első "album" után jelent meg, de előzmény, úgyhogy tényleg nem tudom melyikkel érdemes kezdeni... Lehet tudni valamit a 2013-ra ígért After the... és a Final Incal angol fordításáról, hogy megjelennek-e az utolsó negyedévben vagy sem?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése