HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (96/225) > >>

mukszli:

--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Október 12., 11:20:57 --- (mondjuk az is szempont volt, hogy nem akartam 8-10 ezret fizetni egy tpb-ért).

--- Idézet vége ---
Hat igen, ennyit en se tervezek ra szanni.

Balakin:
általában nem osztom az ellenszenvedet Bendissel szemben, de most egyet kell értsek. Eddig eléggé lapos és céltalan volt (leszámítva a Gamora-Stark jelenetet, bár starknak amúgy semmi haszna), az öltözékük pedig egyszerűen nem hagy nyugodni. annyira király volt az előző egyenruha, a mostani pedig teljesen jellegtelen és Starlordé egyenesen béna.
ráadásul az original X-men is ilyesmit fog kapni.
Racoon "Blam, murdered you!" catchphrase-e az első 140 alkalommal még egész vicces volt, aztán meg irritáló lett.

talgaby:
Mert most gondolj bele: az emberek megveszik, elolvassák, majd rájönnek, hogy sokkal jobb, mint amit a kopasz csinál most.

Balakin:
Én a 3. kötetet hónapokig kerestem és végül ebayen sikerült beszereznem (mondjuk az is szempont volt, hogy nem akartam 8-10 ezret fizetni egy tpb-ért). Nem értem egy ultimate collectiont miért nem adnak ki ebből.

mukszli:
Koszi, a Bendisest olvasom az tetszik, ezert gondoltam h beszerzem ezt is de sehol sincs :S

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése