HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (94/225) > >>

Balakin:
nézz vagy hallgass meg egy interjút Morrisonnal ahol a Kathmandu-s élményeiről beszél amikor rájött, hogyan működik az univerzum, meg a skorpióistenekről akik psychic assasinnak akarták kiképezni. Ezekből elég sokat merített. Ha azt érdekesnek találod (nem feltétlen kell elhinni persze) akkor szerintem az Invisibles is tetszeni fog (Kevin Smith Fatman on Batmanjében elég sokat mesélt erről az első alkalommal, amikor ott járt, de a youtubeon is fenn van egy másfél órás doksi róla, meg nemrég volt egy panel vele az Edingbourgh-i könyv feszten, az is fennvan tube-on).
edit: itt a doksi ha érdekel:

mukszli:
:D eleg betegnek tunik de majd beleolvasok vmikor szerintem (:

Balakin:
Képzeld el a Mátrixot lsd-vel :D :D :D Kb így tudnám legegyszerűbben leírni. Ez Morrison egyik leg önéletrajzibb ihletésű képregénye (a másik a Filth, de azt még nem olvastam). Nekem nagyon bejött, bár az első sztori még nincs annyira kiforrva, illetve itt is a rajz kicsit megbotlik sokszor (ezek a 80as-90es évek elejei Vertigo-k ilyenek úgy látszik), tele van elvont ötletekkel, mindenféle mitológiákkal, és egyes részekre nagyon oda kell figyelni (az utolsó részt 3x kellett elolvasnom és félig már fel is fogtam :D ) de megéri elolvasni, ha vevő vagy Morrison agymenéseire, mert azokból itt van bőven (már csak a főszereplők se egyszerűek: transzvesztita boszorkány meg Kung fu Grant Morrison, plussz egy pöcsfej káromkodós angol proligyerek, aki a megváltó, vagy nem )

mukszli:
Köszi a választ, az Invisibles az miről szól? Milyen stílusú?

Balakin:
Attól függ mire számítasz. Én az Invisibles meg a Seven soldiers után olvastam, és azokhoz képest kicsit bemelegítő jellegű (értsd: hagyományosabb, bár a vége felé itt is elszáll a dolog eléggé), de amúgy fasza, főleg, hogy akkoriban kb azt se tudták mi fán terem kb Animal man, mert nem érdekelt senkit, msot meg ugye már eléggé hypolva va na sorozat. Csak a rajzok elég trék. De azért megvan az omnibus ebből is :D (nem mintha bánnám, sőt)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése