HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (88/225) > >>

Balakin:
nekem tetszett a Rachel rising, talán 2 részt olvastam el, csak valamiért nem motivált a további olvasásra így hónapról hónapra. De most fogok majd Strangers in paradise-t olvasni (vagyis még ebben az évben elkezdem), aztán meglátjuk.

Ideniel:

--- Idézetet írta: jocibmx - 2013. Október 27., 11:37:06 ---Ti milyen sorozatokat olvastok?   ;D :badteeth:

--- Idézet vége ---

Fú, hát én gyakorlatilag hétről-hétre minden elérhető megjelenést beszerzek így vagy úgy a következő kiadóktól:

Boom! Studios
Dark Horse Comics
DC Comics
Dynamite Entertainment
IDW Publishing
Image Comics
Marvel Comics
Oni Press
Valiant Entertainment

...aztán csemegézek. Jelenlegei felhozatalból az Image és a Valiant kiadványai tetszenek a legjobban, ezek többségét a megjelenéstől számítva egy-két napon belül elolvasom, a többi viszont sajnos folyamatosan torlódik. A Dark Horse Catalyst Comix relaunch-ból például még semmit sem volt időm lecsekkolni. Van pár anomália, amire nem vagyok büszke (Crossed, Supurbia, na ezt rakjátok össze) meg egy-két olyan is, aminek a felfedezéséért még büszke is lehetnék, csak sajnos senki előtt nem tudok vagánykodni ezzel - összesen két embert ismerek Magyarországról, akinek mond valamit Terry Moore neve, közülük is egyet tudtam rávenni a Rachel Rising lecsekkolására, s nem tetszett neki.

Snake (XF):
Mondjuk abból kiindulva, hogy Peter Panzerfaust és a Revival is megjelenik idén HC-ben, jövőre remélhetőleg már jön majd a Fatale és a Saga is :)
A Criminal meg egy húzóra elég sok. Ráadásul a 6 tpb-ből 3 eléggé kiemelkedik szvsz.

Balakin:

--- Idézet ---Brubakertől pedig a Fatale továbbra is zseniális, lassan kiadhatnák már HC-ben is
--- Idézet vége ---
erre várok én is. Valamiért az első sztori nem jött be annyira, mint mondjuk a Criminal, de lehet csak elfáradtam, mert zsinórban olvastam a Philips-el közös műveit.

Snake (XF):
Érdekes, én csípem Fractiont, de az első számtól többet vártam, a másodikat meg még nem olvastam. Viszont a Velvet megvett kilóra :)
[Brubakertől pedig a Fatale továbbra is zseniális, lassan kiadhatnák már HC-ben is]

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése