HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (86/225) > >>

Balakin:
Nekem volt valami hiányérzetem néha az Y olvasása közben, de az utolsó rész utolsó oldalára érve ezeket elfelejtettem. Nagyon szeretem a Saga-t is meg a Y-t is de nem tudnám megmondani melyik a jobb.

Snake (XF):
Történetileg engem nem fogott meg annyira, mint az első két széria, viszont elég hektikusan jelent meg, ezért is emlékszek rá ennyire.

talgaby:
Tényleg. Totál megfeledkeztem a v3-ról.

Snake (XF):

--- Idézetet írta: Puma - 2013. November 05., 15:14:17 ---A Sagát is olvasom még, nincs olyan jó, mint az Y, igazából az első két számot eléggé untam, de a 3-tól már teljesen jó.

--- Idézet vége ---
A Saga nincs olyan jó, mint az Y? Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de az Y egy piszkosul túlértékelt széria, igazából az első 20 részig mondanám rá azt, hogy érdekes, a Saga viszont az első pillanatától kezdve zseniálisabbnál zseniálisabb ötletekkel van tele.

--- Idézetet írta: talgaby - 2013. November 05., 16:37:28 ---Előző két szériát. A Bureau a v3-as Powers.

--- Idézet vége ---
Tévedés, a Bureau a v4-es (a v3 11 részes volt).

talgaby:
Előző két szériát. A Bureau a v3-as Powers. Bár szerintem sanszos, hogy Puma olvasta. :) (hacsak valaki nem pont ugyanazzal a névvel jött ide a Knetről)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése