HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (83/225) > >>

Kozi:
Egy újabb borítót osztanék meg a készülő Bloodlust képregényből:
http://bloodlust.hu/blc/images/stories/hirek_cikkek/antologia_zsoldosvegzet_ceruza_tollrajz.jpg

További infók hamarosan: http://www.bloodlust.hu  :dry:

Puma:
Szerintem ezt az Ultimate témát most már hagyjuk békén.  ;D Az amúgy is off itt.  :)

Az a film elég régi, általában nem szoktam szeretni a régi filmeket.
A legutóbbi, amit megnéztem és tetszett is az Amadeus volt, amit Milos Forman rendezett.

Amúgy ami még jó képregény, az a Red Team Ennistől, aki szereti a Wire-t/The Shieldet, annak ez is tetszeni fog szerintem.
Meg nemrég vége lett a The Boysnak, az is jó volt, a tavalyi NYCC-n azt mondta Ennis, hogy eredetileg az lett volna a vége, hogy egy nagy csata lett volna Buther és Hughie között, de szerencsére erre aztán nem került sor, hanem simán csak beszélgettek, ami jobban illett hozzájuk, nem is a karakterük, hanem inkább a kapcsolatuk miatt.

Snake (XF):

--- Idézetet írta: Puma - 2013. November 07., 14:36:12 ---Akkor úgy írom, hogy azok az ultis cuccok nincsenek a végtelenségig húzva, amiket én olvasok. :)

--- Idézet vége ---
Ilyen meg nem létezik  :lol:

Zerit:

--- Idézet ---Hol láthattuk ezt a helyzetet máshol?
--- Idézet vége ---
Szexmisszió, 1984-es lengyel movie. Kötelező darab :)

Puma:
Én nem olvastam ezt a könyvet, ezért nekem ez teljesen új volt.
De ez egy kicsit olyan amúgy mintha arra panaszkodnál, hogy minek írja Kirkman a TWD-t, mikor ugyanebből az alaphelyzetből már csináltak egy csomó filmet.

Írtam én azt valahol, hogy egy írónak mindig ugyanúgy kell írnia? Mert szerintem nem. Azt írtam, ennél az írónál megszoktam azt, hogy egy egyszerű témát bont ki minél teljesebben. Ennyit írtam. A Trónok harcáról nem szeretnéd tudni, mit gondolok. :)

Nekem ennyi nem volt elég, továbbra is azt mondom, hogy súlytalan maradt a dolog, mert azon a ponton még nem volt eléggé kidolgozva a karaktere. Később lehet, jobban kibontják, de szerintem ez a lépés az elején még korai volt.

Akkor úgy írom, hogy azok az ultis cuccok nincsenek a végtelenségig húzva, amiket én olvasok. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése