HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
Snake (XF):
A Soseholból létezik sorozat, csak azt inkább jobb elfelejteni :)
Brubaker Kap-korszaka úgy az első 40 részig zseniális, de utána szerintem nagyon látszik, hogy ő csak addig tervezte.
Puma:
Satelite Sam 1. számát már többször is megpróbáltam olvasni, de Chaykin rajzai számomra annyira taszítóak, hogy egyszerűen pár oldalnál tovább nem bírtam.
Akkor lehet, ezt a Fatale-t és Velvetet annyira nem erőltetem, ha egy szám után tetszenie kéne. Pedig a Brubaker féle Captain Amerika és a Winter Soldier nagyon tetszett.
Én is várom a Black Science-et meg a másik képregényét is, a Deadly Classt. Meg írt még ezek előtt egy Devolution című képregényről, ami várható tőle, azzal mi lett? Nagy a csend körülötte. Pedig az is érdekesnek tűnt.
Anno volt tervben, hogy a Sandmant megcsinálja sorozatban az HBO, de sajnos abból nem lett semmi. Nagy kár érte. Filmben nem tudom, milyen lesz, megcsinálják az első meg talán a második történetszálat és kész? Kicsit fura. Most még szintén erre a csatornára van betervezve az Amerikai istenek. Ennek a Pilotját elméletileg Gaiman írja, de nagyon rég volt már erről is szó.
Valamikor a nyáron a BBC rádión leadtak egy rádiójátékot, amit Gaiman Sosehol c. könyvéből csináltak. Abban Benedict Cumberbatch volt Islington angyal hangja. Az valami zseniális volt. Engem kirázott tőle a hideg. Remek alakítás volt, pedig ott csak a hangját használta. :)
Balakin:
Hiddlestone se lenne rossz de szerintem Cucumberbatch creepybb és olyan földöntúlibb feje van. Plussz a hangja is tiszteletet parancsolóbb, amilyet én elképzelek Morpheusnak.
Snake (XF):
Ha a Fatale egy rész után nem tetszik, akkor az nem lesz a te képregényed, ugyanis az első rész is nagyon magas színvonalú, engem egyből beszippantott. (ez igaz a Velvetre is, ez a Brubakernek való terep)
És ha már Image, jövő héten jön Remendertől a Black Science.
Gaiman azt nyilatkozta, hogy ő vagy Cumberbatch-et, vagy Hiddlestone-t látná legszívesebben címszereplőnek. Egyik se lenne rossz választás :)
Balakin:
Jupiter's legacy nekem is bejön, illetve a Sex Criminals az új kedvencem. Bár kevésbé tetszik, de lehet a Satelite Sam-et is érdemes lenne kipróbálnod (Fraction és Chaykin, 50es évek televíziózása és sex).
Brubakertől olvastál korábbi képregényeket (Criminal, Incognito, Sleeper)? Szerintem baromi jók és eddig a Velvet is nagyon tetszik (Fatale-t majd egyben olvasom). De lehet neked alapból Brubaker stílusa nem jön be.
Közben Goyer meg pitchelt egy Sandman filmtervet a WB-nek. Egyesek Joseph Gordon Levittet pletykálják címszereplőnek, de szerintem Benedict Cumberbatch lenne a tökéletes választás (ha jól tudom Gaiman is említette őt).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése