HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
Aldarion:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. November 09., 14:31:31 ---Mire gondolsz?
--- Idézet vége ---
Amennyire tudom az összes képregényük több hónapos késésben van. Az SW-ket is rendszeresen csúszva adják ki, de pl. az Avatar - Korra legendája is majd egy év csúszkálás után jelent meg tavaly novemberben, már előtte előrendelhető lett a 2. kötet és az Aang legendája. Előbbi máig előrendelhető, az utóbbinak eltűnt az előrendelési oldala is, akárcsak a Legends of Baldur's Gate és a Gears of War - Rise of Raam oldala. A kiadó kommunikációja meg kimerül abban, hogy "kisebb technikai hiba, nem kizárt, hogy a jövőben megjelenik, de az sem, hogy nem". És tényleg ez a válasz...
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. November 09., 14:31:31 ---Más téma... A Grimm-met már említetted, a Transformers is tudjuk, hogy jön...
Előbb-utóbb Dejah Thoris :wub: is visszatér, ugye?
--- Idézet vége ---
Igen... ;)
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. November 08., 16:03:38 ---A Szukits bejelentette, hogy kiadja a Warcraft: Bonds of Brotherhood című kötetet magyarul, ami a vitatott emlékezetű mozifilm előzménye. Kíváncsi vagyok, hogy ezen felül belevágnak-e a többibe is - vagy hogy ez egyáltalán megjelenik-e végül, mert amit az utóbbi időben kiadóként csinálnak, az finoman szólva is kiakasztó...
--- Idézet vége ---
Mire gondolsz?
Más téma... A Grimm-met már említetted, a Transformers is tudjuk, hogy jön...
Előbb-utóbb Dejah Thoris :wub: is visszatér, ugye?
Aldarion:
A Szukits bejelentette, hogy kiadja a Warcraft: Bonds of Brotherhood című kötetet magyarul, ami a vitatott emlékezetű mozifilm előzménye. Kíváncsi vagyok, hogy ezen felül belevágnak-e a többibe is - vagy hogy ez egyáltalán megjelenik-e végül, mert amit az utóbbi időben kiadóként csinálnak, az finoman szólva is kiakasztó...
KiD:
--- Idézetet írta: Micho - 2019. November 06., 23:43:13 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2019. Október 29., 09:21:46 ---Újra van Kretén:
--- Idézet vége ---
Újra nincs :dry:
Ugyanis múlt hét óta egyetlen újságosnál se találtam eddig... elfogyott, rendeltek még, de nem jött meg, nem is volt... :nemtudom:
--- Idézet vége ---
Én is így jártam. :lol:
Micho:
--- Idézetet írta: KiD - 2019. Október 29., 09:21:46 ---Újra van Kretén:
--- Idézet vége ---
Újra nincs :dry:
Ugyanis múlt hét óta egyetlen újságosnál se találtam eddig... elfogyott, rendeltek még, de nem jött meg, nem is volt... :nemtudom:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése