HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
gabo:
Ritkán járok az Alexandra könyvesboltokba, de decemberben felfedeztem, hogy milyen jó kis képregénykötet akcióik vannak! Akár 50%-os leárazással adják őket,söt néha több, az akciók folyamatosak! Akinek hiányzik valamilyen kötete érdemes körbenézni ott!
Amikhez én hozzájutottam: Aliens kötetek 999ft, Watchmen kötetek: 1299ft, Hellboy: 1240ft,1499ft, Zöld Lámpás: 1499ft! Ha jól láttam vannak Sandman kötetek is! A Képes kiadó honlapján a webshopban pedig a Batman kötetek 999 ft-os áron vannak! Akit érdekel nézze meg! Ez nem reklám volt, nem dolgozok egyik helyen sem, csak kis segítség annak aki olcsón akarkötethez jútni!
talgaby:
Feltételezem, hogy olvasni tudsz. Amibe beleértődik a főoldalon található közlemény utolsó előtti, zárójeles mondata is.
Morg:
Üdv. :lol:
Remélem nem baj ha itt kérdezem meg de kb mikor várható hogy az oldal újra meg nyit? :worship:
:)
Spuri:
Ma került az újságosokhoz. Van benne színes-szagos Charax (csak Vadregény címmel)! :)
Bővebb infó.
FZoli:
Pont minap kérdeztem felőle a fórumon. Kicsit googliztam és mint kiderült, mégis hivatalos kiadvány. Remélem meglesz a piaca, és a külföldiek is megismerik Rejtőt. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése