HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
Aldarion:
--- Idézetet írta: KiD - 2014. Február 27., 17:14:37 ---Én vagyok az egyetlen, akit zavar, hogy odakünn, a nagy neten mennyire sokan szidják a Regenerációt? Már ha van itt olyan elvetemült, aki nemcsak követi a sorozatot angolul, de néha még olyan helyeken is jár, ahol látja, hogy mit írnak róla.
--- Idézet vége ---
Nem vagy egyedül, de én azt vettem észre, hogy ezzel most épp a visszájára fordult az a dolog, ami az IDW rebootkor is jött. Akkor ugye a Marvel éra rajongói nem tudták összeegyeztetni az új koncepciót és szemléletmódot - hiába volt Furman az író -, most meg a lassan kétszáz füzetet átrágó olvasótábor nem érti a marveli szellemiséget, mert a reboottól nem ezt szokták meg. Elég ha azt nézzük, hogy egy-egy Regenerációban majdnem annyi cselekményt sűrítenek, mint a teljes All Hail Megatronba...
KiD:
Jah. :D :hehe:
Balakin:
azt írtad "követi a sorozatot " és egyből tv sorozatra gondoltam :D
KiD:
Transformers. Már itt, a Zsákon is elkezdték a srácok az elejét.
Balakin:
--- Idézetet írta: KiD - 2014. Február 27., 17:14:37 ---Én vagyok az egyetlen, akit zavar, hogy odakünn, a nagy neten mennyire sokan szidják a Regenerációt? Már ha van itt olyan elvetemült, aki nemcsak követi a sorozatot angolul, de néha még olyan helyeken is jár, ahol látja, hogy mit írnak róla.
--- Idézet vége ---
Ez micsoda? Gyors googlizással nem találtam semmi ilyesmi sorozatot, bár lehet csak vak vagyok.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése