HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (71/225) > >>

Balakin:

--- Idézetet írta: FZoli - 2014. Április 16., 08:15:22 ---Minap az újságosnál láttam egy Magyar Szuperhős Mesék c. hallgató, képregénynek tűnő újságot. Valaki bepróbálkozott esetleg vele?

--- Idézet vége ---
ezt lehet róla tudni:
http://magyarszuperhos.hu/

megvan a magam véleménye róla, de hát mindenki abba invesztálja a pénzét amibe akarja. Szerintem az utolsó dolog amire a magyar képregénynek szüksége van, az az ilyen magyaros marvel majmolás, hungarikum kapitánnyal meg gulyásemberrel és társaival.

FZoli:
Minap az újságosnál láttam egy Magyar Szuperhős Mesék c. hallgató, képregénynek tűnő újságot. Valaki bepróbálkozott esetleg vele?

Balakin:
És ha már hardcover vásárlás: Bendis azt mondta tumblr-en, hogy júliusban reprintelik az Alias omnibust!  :ugral:
Remélem a DD omnikat is reprintelni kezdik majd a netflix sorozat közeledtével (esetleg Iron fist...)

Balakin:

--- Idézetet írta: Ideniel - 2014. Április 09., 13:21:22 ---Na megjött a Fear Agent Library Edition Vol.2  :cool:

Azt hiszem, ráállok erre az Amazonos előrendelésre. Planetary-n is spórolhattam volna 10-15 dollárt, ha időben lefoglalom. Most viszont alig akad olyan omnibus, amit feltétlenül megvásárolnék, maximum a Doom Patrol érdekelne, az meg mintha el lenne árazva.

--- Idézet vége ---
nekem is ma jött meg bookdepotól, pedig nem előrendelés és elég jó áron is jött.
Planetaryt én abebookson rendeltem US Paperbackshoptól és az is olcsóbb volt egy jó 10-15 dollárral mint most a bookdepon (azóta felment az ára). Amazon UK marketplace-t érdemes még nézni (speedyhen pl).
Doom Patrol meg ja, mehetne lejjebb, mint mondjuk a JSA omnibus vol 1 (fú az nagyon jó áron van/volt amazonon csak nem fért bele a keretbe most).
De ha borzalmasan túlárazott kötetet akarsz látni akkor csekkold az Aaron féle Punisher Max omni-t vagy a Marvels Platinum editiont.

Ideniel:
Na megjött a Fear Agent Library Edition Vol.2  :cool:

Azt hiszem, ráállok erre az Amazonos előrendelésre. Planetary-n is spórolhattam volna 10-15 dollárt, ha időben lefoglalom. Most viszont alig akad olyan omnibus, amit feltétlenül megvásárolnék, maximum a Doom Patrol érdekelne, az meg mintha el lenne árazva.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése