HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (67/225) > >>

grey gargoyle:
Talán itt elég gyorsan kaphatok választ. A howling commandosnak van valami rendes vagy félhivatalosnak mondható fordítása? Én nem talélkoztam még vele se nyomtatott, se honosított képregényben.

Dénes:
Sziasztok,

Korábban volt kérdés a kiadvánnyal kapcsolatban, ezért bátorkodom megosztani veletek, hogy készítettünk egy Mechanikus Lázadás című, ingyenes, nyomtatva megjelent mini képregényt a Magyar Szuperhős Mesékhez. Ilyen az első szám mellett:

Paraméterek: A6 méretű, borító + 2 oldal, színesen nyomtatva

A Mechanikus Lázadás ingyen átvehető a Fantasmania bemutatóteremben (csak be kell menni és kérni kell). Bővebben itt: http://magyarszuperhos.hu/egyperces-kepregeny-ingyen/

A fő kiadvány beltartalmával kapcsolatos kérdésekre reagálva pedig egy házias-videóban belelapoztam, így egyértelmű, hogy mi van benne:
Köszönöm a figyelmet :)
Dénes
http://magyarszuperhos.hu

Gorgonita:

--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Május 03., 19:23:22 ---És olyan nincs, ahol kitörlik a téridőből az egészet ahogy van? :)

--- Idézet vége ---

Nevetni fogsz, régebben én is abban reménykedtem, hogy ez a sorozat és a temporális háború koncepciója.  :D

zajrus:
És olyan nincs, ahol kitörlik a téridőből az egészet ahogy van? :)

Gorgonita:
Igen, az az. De a 4. évadnak már voltak nézhető epizódjai is. Épp ezért a rajongók reménykednek, hogy talán és legalább képregényben kapunk egy 5.-ket is, a'la Farscape, Buffy, Serenity, stb. Pláne hogy sok ínyencséget pletykálnak az el nem készült 5. szezonnal kapcsolatban. Lett volna benne Felhőváros, romulan háború, T'pol romulan apja, és Shran, mint megfigyelő az Enterprise hídján. Persze erre kevés az esély, az IDW annyira a NuTrek univerzumra fókuszál (az nyereséges igazán). Egyébként vannak Enterprise könyvek, amelyek már a 4. évad után játszódnak. De képregény az -még- nincs.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése