HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (55/225) > >>

Balakin:

--- Idézetet írta: talgaby - 2014. Szeptember 30., 19:46:20 ---Azét a Breevortét, aki a szakma legtöbbet dicsért szerkesztőjéből a Marvel leghosszabb nyelvű seggnyalójává vált az elmúlt nyolc-kilenc évben?

--- Idézet vége ---
Igen.
nagyon okosan kimagyarázza miért csökken a minőség miközben emelkedik az ár ("mert úgyis megveszed hülyegyerek") és miért nem lesz Uncanny X-men vol3 omni ("csak" illetve "nem fogyna egy vol3 feliratú kötet" miközben 125 dolláros Inferno prelude-öt adnak ki).

talgaby:
Azét a Breevortét, aki a szakma legtöbbet dicsért szerkesztőjéből a Marvel leghosszabb nyelvű seggnyalójává vált az elmúlt nyolc-kilenc évben?

Balakin:

--- Idézetet írta: jocibmx - 2014. Szeptember 30., 18:51:04 ---Figyu már , nekem megvan Fraction Hawkeye sorozatának első deluxe hc-ja. Tdujátok ami nagyobb méretű és az első 11 számot tartalmazza. Már egy ideje figyelem hogy mikor jelenik meg a második kötete, de sehol sem találom amazonon. De az omnibus verzió már fenn van, majd valamikor jövő tavasszal megjelenik. Ez azt jelenti h a második hc már nem fog megjelenni hanem csak az omnibus az első 22 számmal? Az elég nagy szívás lenne nekem  :rolleyes:  :-\  :headscratch:

--- Idézet vége ---
pontosan...
Miután a DC ki&@{szott a Morrison Batman deluxe gyűjtőkkel, hogy egyből Absoluteba rakta a New52 INC-et, most a Marvel ugyan ezt csinálja a Hawkeye-al, átugorják a 2. ohc-t és hálisten jól túl is árazták, mint a Jason Aaron omnikat.
A Marvel és az ohc/omni kiadási stratégiájuk nagyobb rejtély mint a stonehenge és a bermuda háromszög együtt (és ha még idegesebb akarsz lenni akkor olvasgasd Breevort válaszait twitteren az erre vonatkozó témakörben...).

jocibmx:
Figyu már , nekem megvan Fraction Hawkeye sorozatának első deluxe hc-ja. Tdujátok ami nagyobb méretű és az első 11 számot tartalmazza. Már egy ideje figyelem hogy mikor jelenik meg a második kötete, de sehol sem találom amazonon. De az omnibus verzió már fenn van, majd valamikor jövő tavasszal megjelenik. Ez azt jelenti h a második hc már nem fog megjelenni hanem csak az omnibus az első 22 számmal? Az elég nagy szívás lenne nekem  :rolleyes:  :-\  :headscratch:

Gorgonita:
Október 15-én meglátjuk. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése