HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (5/225) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi - 2020. Április 18., 13:41:04 ---Teli Bea.  ;D

--- Idézet vége ---
Hülye állat!!!  :lol: :lol: :lol:
Jó, hogy még nem kortyoltam bele a kávémba.

Sepi:
Teli Bea.  ;D

fdave:
Sziasztok! Nem találtam megfelelő topicot a kérdésemnek, ezért itt teszem fel. Hivatalos képregényben nem emlékszem, de honosításban feltűnt valahol itthon már Lady Bullseye karaktere? Ha igen, akkor lett magyar neve? Köszi.

Farek:
Szóval nem ragaszkodnál hozzá, hogy évről-évre egyre nagyobb eseményekkel próbáljanak minden füzetet bevonni egyre komlexebb és átláthatatlanabb történetekbe?  :)

Egyébként tényleg nem értem, mire gondolnak. Hát nem ezt csinálták, csak kisebb mértékben a '90-es években, amikor éveken keresztül minden címek évszámában egymással összefüggő nagy történetek mentek? NEm tudok adatokat, de nem feltételnül érzem úgy, hogy mondjuk egy Atlantis Attacks annyira megdobta volna az eladásokat és olyan sok új olvasót szerzett és ott tartott volna.

talgaby:
A helyükben?
Azt mondanám, hogy a szerkesztők és írók tegyék, amit akarnak, amíg garantálják nekem, hogy lehetnek belőle filmes alapanyagok és a figurák egyszerűen jelen vannak az eredeti formájukban, hogy megmaradjon a marketingértéküket adó alap: hogy ezek népszerű képregényfigurák, még ha ez valójában húsz éve nem igaz.
Sokkal értékesebbek, ha a köztudatban maradnak, hogy léteznek mint képregényfigurák. Ha közben maga a képregénykiadó részleg nem kapálódzik, mint a vakegér, hogy próbáljon relevánsnak hatni és kitalálni a legelvetemültebb baromságokat, helyette kényelmesen és langyosan elvannak a kis közegükben, akkor legalább nem kell aggódni nagy összeomlástól sem. Sima ponyvára mindig lesz kereslet. Plusz egy jó író feltudja rázni a közeget úgy is, hogy jó legyen. Mint Morrison is most Zöld Lámpást vagy Bendis Supermant.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése