HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
Micho:
Azért kicsit fáj a "gyözünk", "segitséggel", "épiteni"... :rolleyes:
Nem tudom, hogy csak felületesség, vagy a beírónak nincs hosszú ékezete, de egy gyerekeknek szóló műben a helyesírásra fokozottan kellene ügyelni.
KiD:
--- Idézetet írta: Micho - 2017. Január 27., 21:18:06 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Január 27., 20:15:46 ---Hát, ennek sem tett jót a számítógéppel színezés... Remélhetőleg a történet maradt olyan, mint régen.
--- Idézet vége ---
Remélhetőleg.
De egy jó műszaki szerkesztőt is szerezhettek volna, mert ezek a "buborékok" és a betű... :rolleyes:
Egy példányra a nosztalgiafaktor miatt biztos vevő vagyok, drukkolok neki, hogy jól süljön el.
--- Idézet vége ---
Igen, az a másik. De a szöveg meg a rajz jónak tűnik.
Micho:
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Január 27., 20:15:46 ---Hát, ennek sem tett jót a számítógéppel színezés... Remélhetőleg a történet maradt olyan, mint régen.
--- Idézet vége ---
Remélhetőleg.
De egy jó műszaki szerkesztőt is szerezhettek volna, mert ezek a "buborékok" és a betű... :rolleyes:
Egy példányra a nosztalgiafaktor miatt biztos vevő vagyok, drukkolok neki, hogy jól süljön el.
KiD:
Hát, ennek sem tett jót a számítógéppel színezés... Remélhetőleg a történet maradt olyan, mint régen.
Részletek:
http://port.hu/cikk/konyv/30-ev-utan-folytatodik-a-buco-szetti-tacsi/article-44287?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Schmatzy:
HumbleBundle-ön most Tank Girl van, gondoltam szólok.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése