HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (215/225) > >>

exactlee:

--- Idézet ---Ennisen kívül nincs Megtorló (lehet, hogy élet sem, ezzen még gondolkodok  ), de komolyabbra fordítva az Ennis elötti megtorló kérdést: Kinek tetszik egy olyan muki, aki halomra gyilkol másokat stílustalanul?
--- Idézet vége ---
azért Ennis előtt is volt pár jó Punisher sztori, pl. Year One, Circle of blood, vagy akár a 2004-es Wolverine-Punisher mini.

Punkológus:
 Nekem is egyik kedvenc filmem a Kill Bill, bár megkéne már szereznem dvd-n (eddig mindig csak a hábéón láttam  )

Azért a Hulk tényleg nem csak arról szól, hogy Hulk Zúz, kicsit nehéz ezzel bármit is eladni ilyen sokáig.

VTomi:

--- Idézet ---Szerintem te sose olvastál Hulkot. boxer.gif
--- Idézet vége ---

Fordítottam is...

--- Idézet ---Tarantino is olyan egyébként nálam, hogy a filmjeit egyszer tudom megnézni, és annyi. Kifejezően tudja ábrázolni az erőszakot, de attól még nem tudok elájulni tőle.
--- Idézet vége ---

Nekem kedvenc filmem a Kill Bill, úgyhogy valóban van, akinek más az ízlése.  Mondjuk az is igaz, hogy más mániáimhoz képest ezt keveset láttam, vígjátékokat amiket imádok 30x meg tudok nézni, ezt csak 3x láttam.

Abban egyetértek, hogy nagyon kéne a reklám.

Punkológus:
Ennisen kívül nincs Megtorló (lehet, hogy élet sem, ezzen még gondolkodok  ), de komolyabbra fordítva az Ennis elötti megtorló kérdést: Kinek tetszik egy olyan muki, aki halomra gyilkol másokat stílustalanul?

talgaby:
Oké, és az Ennisen kívüli párszáz rész?
Tarantino is olyan egyébként nálam, hogy a filmjeit egyszer tudom megnézni, és annyi. Kifejezően tudja ábrázolni az erőszakot, de attól még nem tudok elájulni tőle. De attól még az másoknak tetszhet. Különbözőek vagyunk, különböző dolgokat szeretünk.

Reklám: Nem kell feltétlen vallási laphoz elküldeni. Elküldöd egy politikai- vagy bulvárújsághoz, azok még nagyob botrányt kavarnak körülötte, garantálom. Nem értenek hozzá, ezért írnak mindenféle marhaságot (gondolom sokakat nem kell emlékeztetnem B. István     ténykedésére...). De ugyanez a helyzet az elektronikus szórakoztatóiparral (videojátékok), ha valaki olvasott cikket a GTA3-CV-SA hármasról, az tudja, miről beszélek. Meg is nyomta az eladásokat rendesen. Csak nem tudom, hogy ebben az orszégban az ilyen mennyire hatásos, más a sajtókultúra, akárhogy is nézzük (vess össze egy magyar és egy ny-európai pletykamagazint, más a nyelvezet, a hangnem...).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése