HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (205/225) > >>

Micho:

--- Idézet ---Sziasztok! Kíváncsi lennék, hogy vajon hány rész készült el a Forgotten Realms regényeiből képregényformában?
--- Idézet vége ---
ezt Deadtől tudom:

FORGOTTEN REALMS - OTTHON 1, 2, 3
FORGOTTEN REALMS - SZÁMŰZÖTT 1, 2, 3
FORGOTTEN REALMS - MENEDÉK 1, 2, 3

És most jelent meg: FORGOTTEN REALMS - Kristályszilánk 1

ebből a HálóZsákon az első kettőből kerültek fel eddig részek.  

Shimmergloom:
Sziasztok! Kíváncsi lennék, hogy vajon hány rész készült el a Forgotten Realms regényeiből képregényformában?

regnar:
Azért a keményfedélnek is megvan a maga varázsa, elegánsabb, bár tény, hogy jóval drágább, mint a puhafedelű. A gonoszabb kiadók viszont mindkét fedéllel megjelentetik a műveket, sőt különböző borítóval, hogy hadd fájjon a rajongó szíve - lásd Star Wars filmregények. Meg a 80-as évek elején és 70-es évek végén a Marvel is kiadott keményfedeles SW képregényeket. pontosaban kiadta a filmképregényeket keményfedéllel és két két/lap formátummal.

VTomi:
Mondjuk én a rendes könyvkiadásnál is utálom, hogy minden csak keményfedeles, mert én feleannyiért zsebkönyvben is ugyanolyan szívesen olvasok...

Gabe:
Igen, ez van meg nekem is... mármint a Spawn Collection #1 softcoverrel. 7000 ft-ért vettem, a Hc majdnem dupla annyi lett volna... De szerintem ez a brutális különbség csak az Imagere lehet jellemző, másoknál nézegetve a kínálatot már jóval szolidabb a különbség.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése