HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

<< < (203/225) > >>

talgaby:
Fumaxos Sin City? Menj el pl. az Alexandra honlapjára, ott akár meg is rendelheted.

na, közben ki is kerestem...a két kötet, ami nem a Fekete-Fehérben, hanem önálóan megjelent a Nehéz búcsú és az Ölni tudnál érte 3000 környéke darabja (neten rendelve 2250 körül).

kieg.: Aaaargh, Micho már megint beelőzött!  De legalább egyre gondoltunk!

Micho:
Sin City-t megtalálhatod a nagyobb könyvesboltokvan pl. az Alexandrában

link 1

link 2

van ott a Fekete Fehér nevű kiadvány is, az is tartalmaz Sin Cityt.

dancsi:
sziasztok, most szerintem megint valalmi bloduletes hulyeseget fogok kerdezni (mint ahogy azt amr megszokhattatok abban a nehanykommentben amit irtam..)
Sajnos nemnagyon van idom vegigolvasani ezt a forumot, de egy bizonyos www.fumax.hu oldalon talaltam valai info, hogy megjelent Mo-n a Sin City-bol (mar) ket keprgeny. Namost en nemnagyon figyelem a hazai megjeleneseket, szoval meg tudna mondani valaki, hogy ezek a  kepregenyek tenyleg megjelentek-e, es ha igen akkor mikor, ha regebben, kaphatoak-e meg? valaszotokat elore is koszonom...

Micho:

--- Idézet ---Hmm, az a titkosfiok hogy került a végére? Véletlenül benyomtam volna a középső egérgombot?
--- Idézet vége ---
szerintem ezt nevezik burkolt reklámnak  

amúgy meg kell kérni kaine-t, hogy rendezzen egy nyereményjátékot kizárólag a Spidertom hűséges fórumozói köztött, és akkor lehet lesz esélyed egy Vertigo kötetre

talgaby:
Micho, ezt ne is mond, én már kaine Vertigo-bejelentésénél megállapítottam, hogy semmi esélyem még arra se (se a Princess Ai-ra, se a Lucky Luke-ra, se... )

Hmm, az a titkosfiok hogy került a végére? Véletlenül benyomtam volna a középső egérgombot?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése