HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Egyebek
Gorgonita:
--- Idézetet írta: scaurus - 2018. December 08., 06:57:33 ---Unió forrás?
Furcsa ötlettől vezérelt pénzmosás?
Milliárdos lottó ötös nyeremény felhasználása?
Soros György?
--- Idézet vége ---
Nevetni fogsz, ezek közül pár bennem is felmerült. :)
Micho:
--- Idézetet írta: scaurus - 2018. December 08., 06:57:33 ---
Unió forrás?
Soros György?
--- Idézet vége ---
Ezek az erőforrások lassan inkább a vásárláshoz kellenének :cool:
scaurus:
El vagyok képedve én is.
Betévedtem egy vidéki könyvesboltba és meglepően sok új képregényt, köztük igényes kivitelű, keménytáblás kiadásokat is láttam.
Talán a Takarók (Blankets) lepett meg a legjobban.
Honnan lett ezekre pénz?
Amikor olyan címek mint pl. Sandman vagy XIII korábban elbuktak, most meg megjelenik egy Takarók vagy az Incal már 3. kötetnél tart.
Unió forrás?
Soros György?
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. December 02., 16:03:34 ---Egyébként magam is csak ámulok, hogy mi folyik a magyar képregénypiacon. Pár éve még az volt az álláspont, hogy kicsi az ország, kevés az olvasó, nem éri meg képregényt kiadni. Gyűjtögettük a silány papírra nyomott termékeket, és ha valaki kifogással élt a minőséget illetően, azt lehurrogták, hogy jobb sose lesz. Most meg csak pislogok, hogy mi minden jelenik meg.
--- Idézet vége ---
Tényleg nem semmi.
Utoljára 2006-2007 körül volt hasonló a helyzet, akkoriban alakult meg jó pár manga/manhva kiadó és kezdték el egyik sorozatot a másik után kiadni, bejelenteni.
Gorgonita:
Köszi a gyors választ!
Egyébként magam is csak ámulok, hogy mi folyik a magyar képregénypiacon. Pár éve még az volt az álláspont, hogy kicsi az ország, kevés az olvasó, nem éri meg képregényt kiadni. Gyűjtögettük a silány papírra nyomott termékeket, és ha valaki kifogással élt a minőséget illetően, azt lehurrogták, hogy jobb sose lesz. Most meg csak pislogok, hogy mi minden jelenik meg. Csak hát a ki győzi mindezt megvenni, ilyen áron, ilyen fizetések mellett? Gyakorlatilag az SW sorozatot megkapom a családtól karácsonyra meg szülinapra (figyelve az akciókra), jómagam pedig 10'000-ért rendelek havonta valami art of albumot az Ebayről. A többire (DC, Marvel, Conan, Watchmen, Inkal, Bonelli, stb.) csak csorgatom a nyálam, hogy de jó volna, meg ha egyszer majd gazdag leszek. De úgy tűnik külön-külön mindre akad elég vevő.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése