HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Egyebek

(1/225) > >>

SuperSkrull:
Óh ezt szomorúan hallom. Pedig remek történet. Köszönöm a választ!

Sepi:
Huh, ez egy nagyon jó kérdés. A Holdkelte adott ki Teknőcök képregényt, de idén már nem jött ki újabb, így könnyen lehet, hogy az a projekt is bedőlt. Ebből kifolyólag jelenleg kicsi az esély rá.

SuperSkrull:
Sziasztok! Elnézést ha rossz helyre írok, de szeretném megkérdezni, hátha tudja valaki, hogy a TMNT: The Last Ronin elérhető lesz e magyar nyelven valamikor?

Recsi:
Már nem nagyon töltögetek angol nyelvű képregényeket, nem vagyok képben.
Tudnátok segíteni? Keresem a King Diamond : Abigail c. képregényt (Z2 Comics).
Ha van valami jó kis weblap/torrent mittudoménmilylen hely, ahol esetleg fellelhető, vagy van esély a megtalálására, légyszi írjátok meg.
Előre is köszi!

KiD:
Kíméletlen önreklám következik, a tavalyi, meglehetősen mostoha ősz után, amikor is több hónapos késéssel kaptam kézhez a könyvemet, idén végre már - viszonylag - normálisan elérhető országosan. (Dolgozok rajta, hogy még inkább az legyen.) Szóval aki esetleg olvasta a Zsákra feltöltött első fejezetét (http://www.halozsak.hu/osszes-kepregeny/95-fanart/8554-mikulas-es-telapo-reszlet), és kedvet kapott hozzá, az most már beszerezheti

Balassagyarmaton, Budaörsön, Budapesten, Csákváron, Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Komáromban, Pécsett, Sopronban, Székesfehérváron, Veresegyházán, Veszprémben és Tatán, vagy megrendelheti online:

https://www.pagony.hu/termekek/mikulas-es-telapo-zsenialis-kalandja

Aki pedig foglalkozik ilyesmivel, és szívesen lenne viszonteladó, az nyugodtan jelentkezzen nálam.

Illetve annyit még megjegyeznék így visszaolvasva ezt, hogy ez a poszt mégsem volt olyan kíméletlen, elnézést kérek.  :headscratch:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése