HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
A Csodálatos Pókember
Galen:
--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. December 27., 13:47:28 ---Vagy a tulajnak kell szélesíteni a nyílást vagy felszerelni egy levélboxot.
--- Idézet vége ---
Vagy bedobni egy értesítőt.
Ben Reilly:
A postások érdekes állatfaj. Tudom mert dolgoztam postásként (igaz csak suli alatt hétvégi kézbesítőként). Képesek voltak a külföldről rendelt merevítős képregényemet is kettéhajtani. De valahol őket is meg lehet érteni. A legtöbb bedobónyílás nem arra van kitalálva, hogy képregényeket hajigáljanak be rajta. Vagy a tulajnak kell szélesíteni a nyílást vagy felszerelni egy levélboxot.
gabo:
A később megrendelt részeket borítékba kaptam azzal soha nem volt gond! Ha valamibe becsomagolják megy az előfizetés, a postás eddig vigyázott, szép lett volna ha a megrendelt köteteket próbálja ketté hajtani! :-\
zozi56:
Én elő fogok rá fizetni. A Semic egy zárt fóliában szokta küldeni az előfizetett képregényeket. A kezelése postásfüggő, nekem eddig nem volt vele problémám, de már hallottam olyat is, hogy a postás kettéhajtotta... keresztben!
Galen:
kb. 5 éve rendeltem utólagosan egy kimaradt pókember számot a SEMIC-től, akkor a4-es borítékba rakták amit a postás simán kettéhajtott (aztán én a postást). Nem tudom azóta változott-e a dolog.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése